Χαμός σε στούντιο Τουρκικού καναλιού. Όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Σελαχετίν Ντεμιρτάς, καθώς και στον αντικαθεστωτικό Οσμάν Καβαλά, τα αίματα άναψαν.
«Η αστυνομία και το κράτος μας ανήκουν», διακήρυξε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του μικρού Δημοκρατικού Κόμματος Κεμάλ Ενγκινχιούρτ και όταν ο δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ του είπε να μη λέει τέτοια πράγματα, ο εθνικιστής βουλευτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Η εκπομπή διεκόπη, όμως ο καυγάς εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου, όχι μόνο από τον βουλευτή, αλλά και από τον σωματοφύλακά του που μπήκε στο στούντιο και χτύπησε άγρια τον δημοσιογράφο, ο οποίος λιποθύμησε.
Μετά από διακοπή είκοσι λεπτών η εκπομπή συνεχίστηκε χωρίς εκείνον, με τη συντονίστρια και τη διοίκηση του σταθμού να αποδοκιμάζουν τη βία και να ζητούν συγγνώμη.
Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή που σημειωτέον είναι πρώην στέλεχος των Γκρίζων Λύκων.
Ο εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση του σωματοφύλακα, όχι όμως του βουλευτή που καλύπτεται από ασυλία.
Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν διασπαστεί, με το ένα τμήμα να συνεργάζεται με τον πρόεδρο Ερντογάν και το άλλο να συμμαχεί με τους κεμαλιστές αντιπάλους του.
Το μικρό κόμμα στο οποίο ανήκει ο πρωταγωνιστής του ξυλοδαρμού στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στη συμμαχία εναντίον του Ερντογάν.
newspost/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















