Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, απάντησε στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έγραψε νωρίτερα στο Truth Social πως ο Πούτιν «παίζει με την φωτιά».
Όπως ανήρτησε:
«Σχετικά με τα λόγια του Τραμπ ότι ο Πούτιν «παίζει με την φωτιά» και «πραγματικά άσχημα πράγματα» που συμβαίνουν στην Ρωσία. Ξέρω μόνο ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟ πράγμα – τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ελπίζω ο Τραμπ να το καταλάβει αυτό!».
Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ στράφηκε κατά του Ρώσου ομολόγου του λέγοντας ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν «παίζει με την φωτιά».
«Αυτό που δεν συνειδητοποιεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ότι αν δεν ήμουν εγώ, πολλά πραγματικά άσχημα πράγματα θα είχαν ήδη συμβεί στην Ρωσία, και εννοώ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Παίζει με την φωτιά!», δήλωσε ο Τραμπ σε ανάρτηση στο μέσο του κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.
Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε ξανά τον Πούτιν λέγοντας έχει «τρελαθεί» εντελώς.
Οι δηλώσεις του έρχονται μετά από ορισμένες από τις μεγαλύτερες ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.
Δεν αποκλείεται να αποτελούν απλά μέρος της πολιτικής συμπεριφοράς του Τραμπ για εσωτερική κατανάλωση. Άλλωστε οι ΗΠΑ πρέπει να φαίνονται ισχυρές στα μάτια της παγκόσμιας κοινή γνώμης.
Ωστόσο, υπάρχει πάντα η Ρωσία που προσγειώνει ακόμα και τον Τραμπ στην πραγματικότητα!!!
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νεκροί και τραυματίες μετά από επίθεση του Ισραήλ κατά θέσεων των Χούθι
- Καμπανάκι για το δημογραφικό στην Κεντρική Μακεδονία – 770 λιγότερα “πρωτάκια” φέτος
- Ξανά βυθισμένη στο σκοτάδι η Κούβα: Νέο γενικό μπλακ-άουτ στο νησί, το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
- Η ανάρτηση Τραμπ για την αντιπαράθεση Ρωσίας-Πολωνίας
- «Εξολοθρευτής» μικροβίων από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής στην 89η ΔΕΘ
- Το μήνυμα του Π. Μαρινάκη στην Κύπρο για το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης
- Γιγαντιαία «σκακιέρα» περιβάλλει τον ποταμό Άινταχο σε μια ιδιαίτερη φωτογραφία που τράβηξε αστροναύτης
- Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη
- Ρωσία-Πολωνία: Για «μύθους» κάνει λόγο το ρωσικό ΥΠΕΞ – Τι μένει να φανεί από όλο αυτό
- Σδούκου: Τι δήλωσε για τις φοροελαφρύνσεις