Αγωνία για παίκτες του Ολυμπιακού! Χαμός στην Γουινέα – ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ολυμπιακού το πραξικόπημα που σημειώθηκε στη Γουϊνέα και έχει εγκλωβίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδας.


Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ που παραμένουν στην πατρίδα τους και επρόκειτο σήμερα να δώσουν φιλικό με το Μαρόκο (που δεν έχει κληθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί).

Όπως έγινε γνωστό, οι ειδικές δυνάμεις της Γουινέας υποστήριξαν σήμερα ότι συνέλαβαν τον πρόεδρο της χώρας Άλφα Κοντέ και «κατήργησαν» τους θεσμούς.Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τον Μαντί Καμαρά που βρίσκεται με τους άλλους δύο «ερυθρόλευκους» άσους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνική ομάδας και ενημέρωσε πως βρίσκονται μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο που υπάρχουν συγκρούσεις.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πότε και υπό ποιες συνθήκες θα μπορέσουν να φύγουν από τη Γουϊνέα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών.

H κυβέρνηση του Μαρόκου, έστειλε ένα ειδικό ναυλωμένο αεροπλάνο στη Γουϊνέα, παίρνοντας από εκεί την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πλέον, άπαντες περιμένουν να μάθουν νεότερα από τη χώρα, με τον πρόεδρο Αλφα Κοντέ να κρατείται όμηρος, σύμφωνα πάντα με τους πραξικοπηματίες.

sportfm/to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί