«Το καθεστώς του κακού έκανε ένα λάθος και πρέπει να τιμωρηθεί και θα τιμωρηθεί», τόνισε ο Χαμενεΐ σε ομιλία του για το τέλος του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.
Από την Ιερουσαλήμ, ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ίσραελ Κατς δήλωσε από την πλευρά του πως, αν το Ιράν προαγματοποιήσει επίθεση εναντίον του Ισραήλ από το έδαφός του, τότε το Ισραήλ θα προχωρήσει σε αντίποινα μέσα στο Ιράν.
«Αν το Ιράν επιτεθεί από το έδαφός του, το Ισραήλ θα απαντήσει και θα επιτεθεί στο Ιράν», ανέφερε ο Κατς σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.
Σε μια μείζονα κλιμάκωση του πολέμου του Ισραήλ με περιφερειακούς αντιπάλους, ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα πιστεύεται ότι την 1 Απριλίου βομβάρδισαν το προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό, ένα πλήγμα για το οποίο το Ιράν ανακοίνωσε πως στοίχισε τη ζωή σε επτά στρατιωτικούς συμβούλους, ενώ τόνισε πως θα προχωρήσει σε αντίποινα.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-Iranian Army Office photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σουηδός πολίτης εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν
- Ιεροσόλυμα: Ανησυχία για αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά πριν τη Λαμπρή
- Με ευρύτατη πλειοψηφία εκλέχθηκε Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
- Αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το 2025 – Άγγιξαν τα 80 δισ. ευρώ
- Η πρόταση Έλληνα πολιτικού που ίσως φέρνει πιο κοντά τον Ευρωστρατό
- «Ταξιδάκι» Ζελένσκι στο Λονδίνο για… περισσότερα όπλα και πολιτική στήριξη
- Παρέμβαση Ρωσίας κατά ΗΠΑ και Ισραήλ σε σχέση με τους νεκρούς ηγέτες του Ιράν
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν









