Ο Μαρκ Ρόζενταλ από μία οργάνωση διάσωσης/εκπαίδευσης εξωτικών ζώων στο Ντιτρόιτ, αναφέρθηκε στην περίεργη κλήση που έλαβε αυτή την εβδομάδα για να απομακρύνει έναν αλιγάτορα, τον οποίο η γυναίκα δεν γνώριζε ότι φρόντιζε ο γιος της.
Σύμφωνα με το WWJ, η μητέρα έμεινε άναυδη όταν βρήκε το ερπετό μήκους 1,8 μέτρων στο δωμάτιο του νεκρού γιου της.
«Μια ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφώνησε σήμερα το πρωί», είπε ο Ρόζενταλ στο WDIV την Τρίτη 18 Νοεμβρίου για τη συζήτηση.
«Ο γιος της πέθανε την περασμένη εβδομάδα», είπε. «Τον έθαψε το Σάββατο και είπε ότι είχε έναν μεγάλο αλιγάτορα στην κρεβατοκάμαρά του».
Ενώ ο Ρόζενταλ είπε ότι δεν είναι αντίθετος στο να έχουν οι άνθρωποι εξωτικά κατοικίδια – και το Μίσιγκαν δεν έχει νόμους που απαγορεύουν την κατοχή αλιγάτορα – τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τα ζώα, παρέχοντάς τους την κατάλληλη φροντίδα και τροφή
«Δεν είχε χώρο να κινηθεί», είπε ο Ρόζενταλ για τον αλιγάτορα που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα, σύμφωνα με το WDIV, προσθέτοντας ότι το γυάλινο ενυδρείο στο οποίο φυλασσόταν είχε σχεδόν το ίδιο μήκος με το ζώο.
Ο Ρόζενταλ χρειάστηκε περίπου 30 λεπτά για να πιάσει το ερπετό, το οποίο περιέγραψε ως θυμωμένο και φοβισμένο.
Από τη διάσωση, το ζώο έχει νέο όνομα και σύντομα θα έχει ένα νέο μέρος για να αποκαλεί σπίτι: Ο «Navi-gator» θα μεταφερθεί σε ένα καταφύγιο στη Φλόριντα.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Ο στρατός εξαπέλυσε σειρά πληγμάτων εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία αύριο, Δευτέρα, τα ταξί
- Θεσσαλονίκη:«Χειρόφρενο» αύριο και για 24 ώρες τα ταξί στην πόλη – Κάθοδος στην Αθήνα για τη διαμαρτυρία
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- ΕΕ: Η Κάγια Κάλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο
- Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα το ΚΥΣΕΑ
- Ν. Δένδιας από το Μεσολόγγι: Αποτίουμε φόρο τιμής για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- «Εξοικονομώ»: 50 % περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Έπος: Δείτε τι έκαναν δύο τύποι σε παγωμένη λίμνη της Ρωσίας…ΒΙΝΤΕΟ
- Στ. Παπασταύρου: Συναντήσεις στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil για την ταχεία υλοποίηση των συμφωνιών









