Αφγανός τον μαχαίρωσε! Δείτε πολίτη να μιλάει μέσα από το νοσοκομείο σε μια Ευρώπη που τελειώνει!

Απίστευτα περιστατικά

Την 1η Ιουνίου 2024, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που διοργάνωσε το κίνημα πολιτών Bürgerbewegung Pax Europa (BPE) στο Mannheim της Γερμανίας, ο κριτικός του Ισλάμ Michael Stürzenberger δέχθηκε άγρια ​​επίθεση από τον Αφγανό Sulaiman Ataee . Ο Ataee χρησιμοποίησε ένα μακρύ μαχαίρι για να προκαλέσει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον Stürzenberger και άλλους. Η τρομοκρατική επίθεση άφησε πίσω του αρκετούς τραυματίες και οδήγησε στο θάνατο ενός αστυνομικού, προκαλώντας οργή και απαιτήσεις για ταχεία απάντηση. Η επίθεση μεταδόθηκε ζωντανά, προσθέτοντας ένα στρώμα τρόμου καθώς οι θεατές είδαν την ξέφρενη επίθεση να εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο (ΕΔΩ).

Από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, ο Stürzenberger περιέγραψε την τρομοκρατική επίθεση σε μια συνέντευξη στον Γερμανό δημοσιογράφο Oliver Flesch: «Εγώ, έχω συνολικά επτά ή οκτώ μαχαιρώματα. Πρέπει να με βρήκε και στον πνεύμονα». Τόνισε επίσης ένα τραύμα από μαχαίρι στον μηρό του που για τύχη δεν πέτυχε αρτηρία, προκαλώντας σημαντική απώλεια αίματος. «Δόξα τω Θεώ ήταν μόνο φλέβες, αλλά έχασα πολύ αίμα», πρόσθεσε.

Ο Sulaiman Ataee, ένας 25χρονος Αφγανός μετανάστης, ήρθε στη Γερμανία στα 14 με τον αδελφό του. Αρχικά χαρακτηρίστηκε ως πολύ καλά ενσωματωμένος! Αλλά η συμπεριφορά του Ataee άλλαξε δραματικά τον περασμένο χρόνο, και έγινε πιο επιθετική. Άφησε μεγάλη γενειάδα και φέρεται να μοιράστηκε την προπαγάνδα του ISIS στο YouTube, σηματοδοτώντας τη ριζοσπαστικοποίησή του. Ο Ataee φέρεται να ήταν άνεργος, ζούσε από επιδόματα και είχε άδεια παραμονής σε ισχύ έως το 2026. Οι ενέργειες αυτού του ριζοσπαστικοποιημένου ατόμου προκάλεσαν τραγωδία στο Mannheim, με την κοινότητα να θρηνεί για την απώλεια του αξιωματικού Rouven L., ο οποίος πέθανε από τα τραύματά του.

Η επίθεση έχει προκαλέσει δημόσιο πένθος και κύμα κριτικής για τις πολιτικές μετανάστευσης των ανοιχτών συνόρων της Γερμανίας και φυσικά οφείλει να προβληματίσει και την Ελλάδα! Οι ακτιβιστές κατά της παράνομης μετανάστευσης υποστηρίζουν ότι το μαχαίρωμα θα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν ίσχυαν αυστηρότερα μέτρα. Δημόσια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του Boris Palmer, δημάρχου του Tübingen, καταδίκασαν την επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «μαχαίρι στη δημοκρατία μας».

Την στιγμή αυτής της συνέντευξης, ο Michael Stürzenberger δεν γνώριζε ότι ο αστυνομικός για τον οποίο ρώτησε είχε μαχαιρωθεί θανάσιμα και κρατούνταν στη ζωή μόνο με μηχανική υποστήριξη για να διατηρηθούν τα όργανά του για μεταμόσχευση, σύμφωνα με τις επιθυμίες του αστυνομικού.

Η ανθεκτικότητα και τα μελλοντικά σχέδια του Stürzenberger

Παρά τη σοβαρότητα των τραυματισμών του, ο Stürzenberger παραμένει αποφασιστικός: «Πρέπει να φροντίσουμε να λάβουμε τα σωστά μέτρα, να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή προστασία σε συνεννόηση με την αστυνομία και να πραγματοποιήσουμε κάποιου είδους εκπαίδευση που είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα σημαντική τώρα», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή του να συνεχίσει το έργο του.

Τα πράγματα παντού στην Ευρώπη γίνονται όλο και χειρότερα και τουλάχιστον στην Γερμανία, ο κόσμος έχει αρχίσει και σκέφτεται προσωπική προετοιμασία σε σχέση με τέτοια συμβάντα!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

photo αρχείου FREEPIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί