Η επανάληψη των πτήσεων – οι οποίες έχουν διακοπεί από τις 29 Ιουλίου – θα εξαρτηθεί από νέα αξιολόγηση της κατάσταση, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Air France. Η απόφαση θα αφορά και την Transavia.
Εκτός των Air France και Transavia, πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου, λόγω των ανησυχιών για πολεμική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και την σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ, όπως η γερμανική Lufthansa που έχει ανακοινώσει αναστολή πτήσεων μέχρι τις 12 Αυγούστου.
Η Air France διευκρινίζει ότι πτήσεις ανάμεσα στο Παρίσι και το Τελ Αβίβ διεξάγονται κανονικά. Άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει και τις πτήσεις αυτές.
Στο Μιλάνο, η ITA Airways ανακοίνωσε επίσης παράταση αναστολής πτήσεων από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι τις 8 Αυγούστου, ενώ έχει ανακοινώσει αναστολή πτήσεων προς Βηρυτό μέχρι σήμερα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλλάζουν όλα από σήμερα στη γειτονική Βουλγαρία: Μπαίνει στη ζώνη του ευρώ
- Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα ξεκινά το 2026 με μια οικονομία ώριμη, εξωστρεφή και δυναμική»
- Με μουσική, drone show και… αθόρυβα πυροτεχνήματα η Αθήνα υποδέχθηκε το 2026 – ΦΩΤΟ
- Κατέρρευσε φλεγόμενος πύργος ιστορικής εκκλησίας στην Ολλανδία, vid
- Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε με ασημί φόρεμα στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση, vid
- «Βόμβα» από Ρωσία: Ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες υποστηρίζουν τον Ζελένσκι «εις βάρος των χωρών τους»
- Νίκη των διεθνιστών; Απέσυρε την εθνοφρουρά από μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ ο Τραμπ
- Πρωτοχρονιά σε Ρωσία και Σερβία: Το ήξερες αυτό που ισχύει;
- Σαν σήμερα 1 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ζελένσκι για ειρηνευτική συμφωνία: Το 10% που απομένει θα κρίνει τα πάντα









