Αεροπλάνο της American Airlanes έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Κάνσας λόγω απείθαρχου επιβάτη

Αναγκαστική προσγείωση στο Κάνσας Σίτι έκανε ένα αεροπλάνο της American Airlines που πετούσε προς την Ουάσινγκτον αφού μέλη του πληρώματος και επιβάτες περιόρισαν ένα επιβάτη,

ο οποίος δεν συμμορφώθηκε με την τήρηση των κανονισμών.

Η πτήση 1775 από το Λος Άντζελες προς την Ουάσινγκτον της American Airlines προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι περίπου στις 14:30 μετά το μεσημέρι τοπική ώρα, όπου και περίμεναν οι υπηρεσίες επιβολής της τάξης, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της American Airlines.

«Ένας απείθαρχος επιβάτης επέδειξε απρόβλεπτη συμπεριφορά…, ενώ ουσιαστικά περιορίστηκε από το πλήρωμά μας και με τη βοήθεια άλλων επιβατών» ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό αυτό.

Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες έχουν αναφέρει έναν αριθμό ρεκόρ για περιστατικά απείθαρχων επιβατών, αλλά και μερικές φορές περιστατικά βίας το 2021. Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είναι «πλήρως δεσμευμένο» για την τιμωρία απείθαρχων επιβατών που παραβιάζουν την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

(φωτο:pexels)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί