2024: Σε τελική φάση το σχέδιο με τους παράνομους μετανάστες! Ξεσπά ευρωβουλευτής, vid

Δείτε…

Κατά την διάρκεια μιας σχετικά πρόσφατης συζήτησης στο Στρασβούργο σχετικά με τον ρόλο του Βελγίου ως Προέδρου του Συμβουλίου της ΕΕ, ο ευρωβουλευτής Tom Vandendriessche, μέλος του Φλαμανδικού δεξιού κόμματος Vlaams Belang, επέκρινε σφοδρά το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης .

Αυτό το σύμφωνο, όπως σχολιάζεται, απειλεί να πλημμυρίσει τα κατακλυσμένα κράτη μέλη με περισσότερους παράνομους μετανάστες που έχουν ήδη προκαλέσει σε αυτές τις χώρες καταστροφικές οικονομικές επιβαρύνσεις και επιβαρύνσεις ασφαλείας και έχουν δείξει ελάχιστο ενδιαφέρον να ενσωματωθούν στα κράτη υποδοχής τους ή να σεβαστούν τους κανόνες, τους νόμους και τα έθιμά τους.

Όπως αναφέρει:

«Με την Συνθήκη της Ε.Ε για τη Μετανάστευση ισχυρίζονται πως αντιμετωπίζουν την παράνομη μετανάστευση.

Αυτό είναι ένα παντελές ψέμα. Δεν υπάρχει ανώτερο όριο στον αριθμό των αιτούντων άσυλο. Και δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός επιστροφής των εξαπατήσεων ασύλου.

Επομένως, το χάος με το άσυλο απλώς θα συνεχιστεί…

Η Συνθήκη της Ε.Ε. για την Μετανάστευση δεν αφορά στην παράνομη μετανάστευση. Η πραγματική πρόθεση είναι περισσότερη μετανάστευση!!!!!

Η επίτροπος Johansson το παραδέχεται αυτό ανοιχτά: Υπάρχουν υπερβολικά λίγοι ευρωπαϊκοί τοκετοί. Κι εκείνη θέλει να τους αντικαταστήσει εισάγοντας 4,5 εκατομμύρια μη-Ευρωπαίους. Κάθε χρόνο!!!!! Σκόπιμα οργανωμένη επανεποίκιση…

Αυτή η Ε.Ε εκτροχιάζεται εντελώς. Ποτέ δεν συμφωνήσαμε με αυτό».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί