2024: Οι διεθνιστές θέλουν να ρίξουν τον Πούτιν από την εξουσία της Ρωσίας

Η Έλλα Παμφίλοβα, επικεφαλής της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσίας, δήλωσε ότι οι δυτικές χώρες ενδιαφέρονται να διαταράξουν τις προεδρικές εκλογές στην Ρωσία τον Μάρτιο του 2024. Οι δυτικές χώρες, κυρίως οι ΗΠΑ, έχουν ξοδέψει ήδη τεράστια κονδύλια για αυτό.

Οι δυτικές χώρες ενδιαφέρονται να διαταράξουν τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία τον Μάρτιο του 2024 και έχουν ήδη αρχίσει να το κάνουν. Αυτό δήλωσε την Δευτέρα η επικεφαλής της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Έλλα Παμφίλοβα, ξεσηκώνοντας τσουνάμι, καθώς, όπως είναι γνωστό, η διεθνιστική τάξη πραγμάτων θα ήθελε να ξεφορτωθεί τον Πούτιν και να προχωρήσει με άλλον ηγέτη σε συμφωνία «παγκόσμιας ειρήνης« με τερματισμό ενδεχομένως του πολέμου της Ουκρανίας.

Η Παμφίλοβα σημείωσε ότι οι άνθρωποι στην Ρωσία που ασχολούνται με τις εκλογές «βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει». Κατανοούν επίσης ότι οι επικείμενες προεδρικές εκλογές τον Μάρτιο του 2024 δεν είναι απλώς μια ακόμη εκλογή του νέου Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν είναι απλώς ένα φιλοσοφικό ερώτημα, είπε η Παμφίλοβα, αλλά και ένα ζήτημα αλλαγής σχετικά με την νέα εποχή που έπεται!!!

Τόνισε στην συνέχεια:

“Κατανοούμε τι είναι σημαντικό και καταλαβαίνουμε ότι ήδη γίνεται δουλειά για να επηρεαστούν οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, απλά να καταστραφούν. Οι δυτικές χώρες, ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν διαθέσει τεράστιους πόρους για αυτό.”

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την επικεφαλής της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, η προσέλευση στις επικείμενες προεδρικές εκλογές θα πρέπει να είναι υψηλή, καθώς έχουν ιδιαίτερη σημασία τόσο για τους κατοίκους της Ρωσίας όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο. 

«Ο κόσμος έχει φτάσει σε μια κατάσταση πιο επικίνδυνη ακόμη και από εκείνη κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου», δήλωσε νωρίτερα, όπως διαβάσατε, στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Η διεθνιστική Δύση θέλει να βγάλει τον Πούτιν από την μέση και σύμφωνα με τους ίδιους τους Ρώσους έχει βάλει στόχο το 2024!!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί