2024: Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου για Μπάιντεν!!! Τι του ετοιμάζουν – ΒΙΝΤΕΟ

Χρονιά σημαντικών εξελίξεων η επόμενη...

Τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ καλπάζουν και ήδη προηγείται σε Πολιτείες-κλειδιά του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα και με διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης!

Σαν να μην έφτανε αυτό λέγεται πως ο Μπάιντεν θα παραπεμφθεί το 2024!

Συγκεκριμένα, το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Anna Paulina Luna πιστεύει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής θα ψηφίσουν για την παραπομπή του Joe Biden στις αρχές του 2024, με το κλίμα να μυρίζει «μπαρούτι»!

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον πιστεύει ότι είναι «πολύ πιθανό» ο Πρόεδρος Μπάιντεν να διέπραξε αδικήματα που μπορούν να παραπεμφθούν και έχει ορκιστεί να «ακολουθήσει την αλήθεια όπου κι αν οδηγήσει».

Ο Ρεπουμπλικανός από την Λουιζιάνα είπε στον Σον Χάνιτι του Fox News ότι θα συνεχίσει την έρευνα για το εάν η οικογένεια Μπάιντεν επωφελήθηκε οικονομικά από τις διασυνδέσεις με άλλες χώρες όσο ήταν αντιπρόεδρος.

«Ο λόγος που μεταφερθήκαμε στο στάδιο της έρευνας για την παραπομπή για τον ίδιο τον πρόεδρο ήταν γιατί αν, στην πραγματικότητα, όλα τα στοιχεία οδηγήσουν εκεί που πιστεύουμε, αυτό είναι πολύ πιθανό να αρκεί για να παραπεμφθεί», είπε ο Τζόνσον.

Ο Μπάιντεν βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα αυξανόμενο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων που έχει στην διάθεσή της η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής σχετικά με ύποπτα ξένα εκατομμύρια που εισρέουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειάς του και φέρονται να σχετίζονται με την πολιτική του δράση! Κοινώς τον κατηγορούν πως «λαδώθηκε» από ξένες χώρες!!!

Το 2024 αναμένεται «καυτό»!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SIPA USA / POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί