Σοκ στη Ρωσία: Πέντε ετών κοριτσάκι έριξε από τον τέταρτο όροφο την 21 ημερών αδερφή του

Ένα 5χρονο κορίτσι φέρεται να σκότωσε τη νεογέννητη αδερφή της πετώντας το μωρό έξω από ένα παράθυρο του τέταρτου ορόφου, ύψους 12 μέτρων. Λέγεται ότι η πεντάχρονη ήταν μόνη στο σπίτι με το 21 ημερών μωρό όταν συνέβη η φρικτή πτώση στο Βασίλιεβο της Ρωσίας .

Η μητέρα της φέρεται να την είχε αφήσει μόνη με το 21 ημερών μωρό της, ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά.

Οι περαστικοί άκουσαν ένα κορίτσι να ουρλιάζει από το παράθυρο του τέταρτου ορόφου και μετά είδαν το ακίνητο μωρό στο έδαφος.

Μάρτυρες είπαν ότι “πάγωσαν” στο φρικτό θέαμα.

Οι διασώστες επιβεβαίωσαν τον θάνατο του 21 ημερών βρέφους στο σημείο, αφού έπεσε στο τσιμέντο.

«Έχει κινηθεί ποινική υπόθεση για τον θάνατο του βρέφους», δήλωσε η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή.

Δυνητικά, η μητέρα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης. Οι ερευνητές εξετάζουν εάν το πεντάχρονο κοριτσάκι «ζήλευε» το νεογέννητο μωρό.

Μια αναφορά ανέφερε ότι η μητέρα της επισκεπτόταν μια φίλη τη στιγμή που έμεινε μόνη.

«Οι ενέργειες των γονέων που άφησαν τα παιδιά χωρίς επίβλεψη, καθώς και άλλα πιθανά σενάρια, διερευνώνται», ανέφερε μια τοπική αναφορά.

Μια άλλη αναφορά που επικαλείται τοπικές πηγές ανέφερε: «Το μεγαλύτερο κορίτσι ήταν αναστατωμένο που υπήρχε ένα άλλο παιδί στο διαμέρισμα και από ζήλια πέταξε το βρέφος έξω από το παράθυρο».

Ο αρχηγός της περιοχής Ζελενοντόλσκ του Ταταρστάν, Μιχαήλ Αφανασίεφ, δήλωσε: «Οι αστυνομικοί διερευνούν τώρα την κατάσταση.

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του άτυχου βρέφους και προτρέπω όλους τους γονείς να είναι σε εγρήγορση και να μην αφήνουν ποτέ τα παιδιά τους μόνα τους».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί