Η ζέστη σε επιβαρύνει Αποτοξινώσου κι Αποφορτίσου με τον «Βασιλιά των Πικρών»

Βασισμένο στο Aρχαίο Bότανο Ανδρογραφίς

Το Andrografis με 30 κάψουλες, μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας και στην υπερβολική ζέστη. Ένα συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στο Aρχαίο Bότανο Ανδρογραφίς, που σας το δίνει η Macrolife.

Όσοι γνωρίζουν το βότανο στην Ελλάδα, το αναφέρουν περισσότερο με την  ονομασία του στα λατινικά, δηλαδή Andrographis paniculata (Αντρογκράφις πανικουλάτα).

Το Andrografis είναι πλούσιο σε ανδρογραφολίδια, μια χημική ουσία που του προσδίδει  πολλές ιαματικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ολόκληρο το φυτό εκτός από την ρίζα. Ανήκει στην οικογένεια των ακανθοειδών και καλλιεργείται ευρέως στη Νότια Ασία και περισσότερο στην Ινδία και την Κίνα. Στις χώρες αυτές, έχει μεγάλη ιστορία παραδοσιακής χρήσης για πολλές παθήσεις του οργανισμού, αλλά κι ενάντια στις δηλητηριάσεις μετά από τσιμπήματα εντόμων ή φιδιών.

Είναι γνωστό για την έντονη αντιφλεγμονώδη, αντιλοιμώδη και αντιοξειδωτική του δράση, ενώ ενισχύει έντονα τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες:

·         Σε λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος (γρίπη, κρυολόγημα, αμυγδαλές, αλλεργίες, ελονοσία).

·         Σε διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος (δυσεντερία, διάρροια, ηπατίτιδα, έλκος στομάχου, ίκτερο, κολίτιδα).

·         Σε λοιμώξεις του δέρματος (εκζέματα, έλκη, κνησμός).

·         Για αποτοξίνωση (αποβολή τοξινών ή δηλητήριου σε περίπτωση  τσιμπήματος από έντομα, σκορπιό ή φίδι).

·         Προβλήματα στο Ήπαρ.

·         Προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα.

·         Προβλήματα στο παχύ έντερο.

·         Έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

·         Βοηθά στο αναπνευστικό και στο άσθμα.

·         Έχει αγγειοδιασταλτικές και αγγειοχαλαρωτικές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση της συστολικής αρτηριακής πίεσης.

·         Το βότανο περιέχει μια ουσία που ονομάζεται ανδρογραφολίδιο, το οποίο, μαζί με τα παράγωγά του, εξασκεί μια ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

Το σώμα σου αξίζει τη φροντίδα της Macrolife, που μπορείς να αποκτήσεις άμεσα με το Andrografis!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί