Τριπλή διάκριση για την Peugeot

Τριπλή διάκριση για την Peugeot. Η γαλλική εταιρεία βραβεύτηκε για το νέο ηλεκτρικό Peugeot e-208, για το νέο Peugeot 2008 καθώς και ως «αγαπητή μάρκα» από το περιοδικό «L’Automobile & l’Entreprise» που κατέχει ηγετική θέση στο επιχειρηματικό πλαίσιο της Γαλλίας, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα του τομέα διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων.

Τα βραβεία του περιοδικού διεξήχθησαν υπό μία επιτροπή 17 διευθυντών διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων και συντακτών του περιοδικού, οι οποίοι αποφάνθηκαν για τα μοντέλα που θα βραβευθούν έπειτα από πλήθος δοκιμών.

Για το Peugeot e-208, το βραβείο «Καλύτερο Ηλεκτρικό Ηatchback» είναι ακόμη ένας τίτλος μεταξύ πολλών άλλων που έχει ήδη κατακτήσει μετά από την βράβευσή του ως ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020.

Το Peugeot 2008 κατέκτησε το βραβείο «καλύτερο SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης», γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχία του μοντέλου που ενώ λανσαρίστηκε πριν από λίγους μήνες, είναι ήδη στην κορυφή των πωλήσεων στη Γαλλία.

Το τρίτο βραβείο το έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «πιο αγαπητή μάρκα» από τους διευθυντές διαχείρισης στόλου εταιρικών οχημάτων.