Το Mini Vision Next 100 του μέλλοντος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η BMW για τον εορτασμό φέτος των 100 χρόνων, παρουσιάζει το Mini Vision Next 100 Concept και καθιστά το μέλλον του car-sharing να φαίνεται φοβερό. Ένα εντυπωσιακό όχημα με εκπληκτικό σχεδιασμό και τεχνολογίες.

Η BMW συνειδητοποιεί ότι το car-sharing πρόκειται να γίνει ολοένα και πιο σημαντικό, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις. Και, επειδή η εταιρεία θεωρεί το Mini της ως «τέλειο premium μικρομεσαίο αυτοκίνητο για τη σύγχρονη πόλη» θέλουν να συμβαδίσει με την εποχή.

Για αυτό η BMW εισήγαγε το Mini Vision Next 100 Concept, ένα αυτοκίνητο που σκέφτεται η BMW ότι ενσαρκώνει το μέλλον της μετακίνησης των πόλεων. Παρουσιάζει το μέλλον που θα δούμε τις επόμενες δεκαετίες από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Εντάξει, αλλά τι είναι το παράξενο που αναζητούν σε αυτοκίνητο πόλης; Λοιπόν, το Mini Next 100 Concept είναι ουσιαστικά ένα «κοινόχρηστο» αυτοκίνητο που προσαρμόζεται σε μεμονωμένους χρήστες, και προσφέρει είτε αυτόνομη λειτουργία ή πλήρως σε λειτουργία επικεντρωμένο στον οδηγό. Με τον τρόπο αυτό η BMW, δεδομένου ότι «μοιράζοντας« ένα αυτοκίνητο σημαίνει λιγότερους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, πράγμα που σημαίνει λιγότερα αυτοκίνητα που πωλούνται, πράγμα που σημαίνει λιγότερα χρήματα για την BMW, η οποία είναι μια εταιρία με σκοπό το κέρδος.

Ο τρόπος που το αυτοκίνητο έχει ως στόχο να προσαρμοστούν σε κάθε οδηγό είναι αρκετά έξυπνος. Σε μια ιδέα που η BMW αποκαλεί «Κάθε MINI είναι το MINI μου», τα Next 100 Concept θα είναι προσαρμοσμένα σε κάθε μεμονωμένο χρήστη.

Το MINI του μέλλοντος θα είναι διαθέσιμο 24/7, θα είναι έτοιμο να πάρει τον οδηγό του από την επιθυμητή θέση του με ένα πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο και θα προσαρμοστεί στις ατομικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του οδηγού.

Όλα αυτά ακούγονται φουτουριστικά, για εμάς τους ανθρώπους που ζούμε στο παρόν και έχουμε μερικά κουμπιά προεπιλογής.

Στο εξωτερικό, το αυτοκίνητο παίρνει μια «διακριτικό, ασημί χρώμα» που μπορεί να αλλάξει τα χρώματα και γραφικά με βάση το γούστο του οδηγού της. Το εσωτερικό επίσης αλλάζει ανάλογα με το ποιος αποφασίζει να καθίσει στο όχημα, κάνοντας την εμπειρία φαίνεται πολύ πιο προσωπικό από δημόσια μέσα μεταφοράς του σήμερα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu