Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Φινλανδός Κάλε Ροβάνπερα – ΒΙΝΤΕΟ

Κυριαρχώντας όλο το Σαββατοκύριακο, o Kalle Rovanpera κέρδισε το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Ο Φινλανδός ολοκλήρωσε την επίδειξή δύναμης με νίκη στην Power Stage (και τους 5 βαθμούς επιπλέον) δίνοντας ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ στην Toyota.

Ο Kalle Rovanpera κατάφερε αυτό που δεν πέτυχε ο πατέρας του, Harri, αλλά έγινε και ο νεότερος σε ηλικία (20 ετών) οδηγός στην ιστορία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Με οκτώ νίκες σε 15 ειδικές διαδρομές ο Rovanpera διέψευσε ακόμη και τους πιο δύσπιστους για τις ικανότητές του.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ott Tanak (Hyundai), που αντιμετώπισε πολλά μικρά προβλήματα για τρεις ημέρες, μέχρι το Power Stage, χωρίς να καταφέρει να ανησυχήσει τον Φινλανδό νικητή.

Εκμεταλλευόμενος και τις αποτυχίες του δίδυμου Evans / Neuville, ο Sebastien Ogier (Toyota) έκανε εύκολο αγώνα, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς από τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα. Σταθερό αγώνα έκανε και ο Danni Sordo (4ος) ο οποίος βοηθά την Hyundai για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

rovanpera_rally

Προδομένος από τα μηχανικά μέρη του Ford Fiesta την Κυριακή, ο Adrien Fourmaux, έχασε από τους Greenfield (5ος) και Evans (6ος) και τελικά τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Στο WRC3, ο Yohan Rossel, χάρη σε ένα τέλειο δεύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, κέρδισε μια τρίτη συνεχόμενη νίκη και «βλέπει» τον τίτλο.

Στην ελληνική άτυπη κατάταξη την πρώτη θέση πέτυχε ο Γιώργος Κεχαγιάς με το Skoda Fabia EVO.

(Newsauto)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί