Σύμφωνα με τη Mirror, ο θρύλος της Ferrari έχει υποστεί «καταστροφικές επιπλοκές στην υγεία του». «Κολλημένος» εκ των πραγμάτων στο κρεβάτι, το σχετικό ρεπορτάζ εικάζει ότι πάσχει από μυϊκή ατροφία. Εκτός από την απώλεια μυών, ωστόσο, έχουν επίσης επηρεαστεί και τα οστά, καθώς ο Σουμάχερ φέρεται να πάσχει κι από οστεοπόρωση.
Πριν από περίπου δέκα ημέρες, σύμφωνα με μια φήμη από την Ιταλία ο «Σούμι» υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων. Η επέμβαση ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια του Γερμανού, με τις νέες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από την αναβολή της επέμβασης, αυτή θα ήταν η πρώτη από μια σειρά επεμβάσεων. Πρόκειται για μια επέμβαση μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων, σε μία προσπάθεια να αντικατασταθούν νευρικά κύτταρα με νέα, υγιή που θα προέρχονται είτε από τον μυελό των οστών, είτε από το αίμα.
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λουκασένκο: «Το ΝΑΤΟ να μείνει μακριά μας για να μην χρησιμοποιήσουμε τους Oreshnik»
- Οι Ρώσοι επέλεξαν – Τι θα κάνουν κάποια ευρωπαϊκά κράτη;
- Φρενίτιδα στο διαδίκτυο με τον “σωσία” του Έπστιν να οδηγεί αμάξι…Δείτε το viral βίντεο
- Viral έγινε Βρετανός: Ξύπνησε και ήταν μπλε… Οι γιατροί γελούσαν με τη διάγνωση!
- Τρεις συλλήψεις για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Γαλλία: Πραγματοποιήθηκε ο 1ος γύρος των δημοτικών εκλογών – Σε ποια επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή
- Βρετανία-ΗΠΑ-Καναδάς: Επικοινωνία Στάρμερ με Τραμπ και Κάρνεϊ για την κατάσταση στο Στενό του Χορμούζ
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων του με κράτη του Κόλπου, δηλώνει ο Ιρανός πρεσβευτής στο Ριάντ
- Απίστευτη ιστορία: Μαθήτρια υιοθετήθηκε από τη δασκάλα της και έγινε η “Μatilda” της πραγματικής ζωής
- Ινδία-Ιράν: Ο Ινδός ΥΠΕΞ χαιρετίζει τις συνομιλίες με το Ιράν για το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ









