• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέο ηλεκτρικό Hummer EV: Το «θωρηκτό» που πηγαίνει και διαγώνια σαν καβούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ηλεκτρικό Hummer EV: Το «θωρηκτό» που πηγαίνει και διαγώνια σαν καβούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

hummer
Έπειτα από μήνες που κράτησε το μυστήριο, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία GMC αποκάλυψε την καινούρια λειτουργία του καινούριου της ηλεκτρικού Hummer EV, που ονομάζεται «Crab Mode» (Λειτουργία Καβουριού).

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο που ακολουθεί, η GMC αποκαλύπτει τη χρήση της καινοτόμου λειτουργίας, με το ηλεκτρικό SUV, Hummer EV, να στρίβει όλους τους τροχούς του προς την ίδια διεύθυνση.

Σύμφωνα με τη εταιρεία, η πρωτοποριακή λειτουργία θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμη σε απαιτητικές διαδρομές εκτός δρόμου, μιας και θα επιτρέπει στον οδηγό να κινεί το όχημα διαγώνια, αποφεύγοντας δύσκολα εμπόδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την έως τώρα φημολογία, το ηλεκτρικό Hummer EV θα έχει ιπποδύναμη πάνω από 1.000 ίππους, ενώ θα επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του με μια φόρτιση θα φτάνει τα 640 χλμ.

Όλες μας οι απορίες για το ολοκαίνουργιο εκτός δρόμου «τέρας» θα λυθούν στις 20 Οκτώβρη του 2020, οπότε το Hummer EV θα αποκαλυφθεί επίσημα, δίνοντας τέλος στις ακατάπαυστες «διαρροές» και φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δειτε το βίντεο:

sputnik/ photo video screenshot