Νέο crossover από τη Renault

Οι κατάσκοποι μας συνέλαβαν ένα δοκιμαστικό crossover της Renault.

Η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός νέου coupe-crossover κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Μόσχας στα τέλη Αυγούστου, αυτό θα είναι πιθανώς το αυτοκίνητο πριν την τελική έκδοση παραγωγής.

 

Αυτές οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν ένα πολύ καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως το μοντέλο θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το Captur. Παρότι θα βασίζεται επάνω σε αυτό. Σκεφτείτε το ως μια προσιτή εναλλακτική λύση στα μοντέλα SUV coupe από τη Γερμανία, που πιθανόν να διαθέτουν κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Διαθέτει ένα αναμορφωμένο προφυλακτήρα και νέα μάσκα στο ρύγχος. Θα προστεθούν επίσης μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και ένα σύνολο προβολέων με αναθεωρημένα γραφικά.

Στο πίσω μέρος, η παραδοσιακή γραμμή οροφής τύπου crossover αντικαθίσταται από ένα πιο κεκλιμένο προφίλ σαν ένα μεγάλο hatchback δηλαδή.

Το πίσω άκρο φαίνεται να είναι πιο συμπαγές με ελαφρώς μεγαλύτερα πίσω φώτα. Η ισχύς θα προέλθει από μια σειρά γνωστών turbo πετρελαιοκινητήρων και βενζινοκίνητων που μοιράζονται και στα υπόλοιπα crossover και SUV της Renault.

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη ανακοινώσει ότι η Ρωσία θα είναι η πρώτη αγορά που θα λάβει την έκδοση παραγωγής, αλλά αμέσως μετά θα διατεθεί και σε πολλές άλλες περιοχές. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της εταιρείας κοντά στη Μόσχα.

(newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu