• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όλοι στο χορό της Ατζέντα 2030: Πρωτοβουλία για ένα «βιώσιμο μέλλον» πήρε η Ford

Όλοι στο χορό της Ατζέντα 2030: Πρωτοβουλία για ένα «βιώσιμο μέλλον» πήρε η Ford

Πρωτοβουλία για ένα βιώσιμο μέλλον, αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή και επιδιώκοντας την αειφόρο ανάπτυξη, μέσα από τη λήψη μέτρων που θα αποβούν προς όφελος όλων, πήρε η Ford.

Με αυτό το πνεύμα προσχώρησε πρόσφατα στην πρωτοβουλία “New Deal”, η οποία καλεί σε δράση επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, οργανισμούς και νομοθέτες με στόχο την ανάπτυξη μιας στρατηγικής για τη βιωσιμότητα της Ευρώπης έως το 2030. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία την οποία προσυπογράφουν 250 εκτελεστικά και ηγετικά στελέχη εταιρειών, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των φιλόδοξων στόχων βιωσιμότητας της Ford, είναι η κατάργηση πλαστικών μιας χρήσης από τις δραστηριότητές της μέχρι το 2030 και η χρήση 100% ανανεώσιμης ενέργειας σε όλα τα εργοστάσια παραγωγής της μέχρι το 2035. Επίσης, έχει δεσμευτεί ότι όλες οι μελλοντικές σειρές μοντέλων της θα περιλαμβάνουν μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

(φώτο: Pexels)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.