Νέο πακέτο για χρήση σε πίστα της McLaren 720S

Θέλοντας να προσφέρει το κάτι παραπάνω στους ιδιοκτήτες της 720S, η McLaren δημιούργησε το νέο πακέτο πίστας Track Pack, που προετοιμάζει το αυτοκίνητο για τις απόλυτες επιδόσεις.

 

Το νέο πακέτο πίστας για την 720S ακολουθεί τις αντίστοιχες προτάσεις των «μικρότερων» πακέτων που έχουν δημιουργηθεί για τις McLaren 570S και 570S Spider.

Το πρώτο στοιχείο που περιλαμβάνει το πακέτο είναι η μείωση κατά 24 κιλά του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου (1.322 κιλά συνολικά), λόγω της χρήσης έξτρα carbon στο καπό, τις πίσω εισαγωγές και τους καθρέπτες.

Επιπλέον των παραπάνω, το πακέτο προσθέτει μια νέα σπορ εξάτμιση, ειδικές ελαφρύτερες ζάντες 10 ακτινών, αλλά και μια carbon πίσω ενεργή αεροτομή, που προέρχεται από το τμήμα MSO της McLaren.

Στο εσωτερικό, η νέα McLaren 720S με πακέτο πίστας διαθέτει ειδικά αγωνιστικά καθίσματα πάλι από ανθρακονήματα, με τον πελάτη να μπορεί να επιλέξει το «κανονικό» μέγεθος ή το μέγεθος Touring για μεγαλύτερα ταξίδια. Υπάρχουν επιπλέον carbon paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το επενδεδυμένο με μαύρο αλκαντάρα τιμόνι, αλλά και μια νέα μπάρα από τιτάνιο πίσω από τα καθίσματα, που χρησιμοποιείται για να στηριχτούν οι νέες ζώνες 6 σημείων.

(newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu