Νέα υβριδικά Ford Mondeo, στην Ευρώπη το 2019

Την πρώτη station wagon υβριδική έκδοση του Mondeo ανακοίνωσε και επίσημα η Ford η οποία θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές την επόμενη χρονιά, προσθέτοντας έτσι μία ακόμη επιλογή δίπλα στο sedan μοντέλο.

 

Περισσότερη πρακτικότητα στην γκάμα του Mondeo θέλει να προσθέσει η Ford με την παρουσίαση της station wagon έκδοσης με υβριδικό σύστημα κίνησης, με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκει πρώτη φορά τον δρόμο της στο μεσαίο μοντέλο της εταιρίας με τέτοιο τύπο αμαξώματος.

Το station wagon θα κατασκευάζεται επίσης στην Ισπανία, στο εργοστάσιο της Ford στην Βαλένθια, εκεί όπου κατασκευάζονται και τα μοντέλα με συμβατικούς βενζινοκινητήρες και κινητήρες πετρελαίου.

Σύμφωνα με την Ford το νέο Mondeo station wagon έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για την Ευρωπαϊκή ήπειρο, χωρίς αυτό να αποκλείει την πιθανότητα να το δούμε και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Στην ίδια ανακοίνωση η Ford κάνει λόγο και για βελτίωση στο υβριδικό σύστημα κίνησης χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Περισσότερα για την επικείμενο ανανέωση του υπάρχοντος εικονιζόμενου Mondeo μπορείτε να διαβάσετε εδώ, από τις δοκιμές του μοντέλου επί ευρωπαϊκού εδάφους.

(Newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu