Η Opel ανακοινώνει την 5η γενιά του επαγγελματικού μοντέλου της Combo

Η Opel ανακοινώνει την 5η γενιά του επαγγελματικού μοντέλου της, Combo. Το νέο van εξελίχθηκε με κριτήριο την κορυφαία απόδοση και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία, χάρη στη νέα αρχιτεκτονική, στην ευφυή διάταξη χώρων και στις μοναδικές τεχνολογίες.

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη για την Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου στο Αννόβερο στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, και την παραγγελιοληψία να ξεκινά την περίοδο της Έκθεσης το νέο Combo διαθέτει δύο εκδόσεις. Η μία περιλαμβάνει μια κοντή έκδοση μήκους 4,40μ και μία μακριά στα 4,75μ. Η χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης είναι 4,4m3, ενώ το ωφέλιμο φορτίο φθάνει έως 1.000 κιλά. Η άνεσή του είναι τόσο μεγάλη που χωράει ακόμη και δύο ευρωπαλέτες. Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ένας δείκτης υπερφόρτωσης που λειτουργεί με αισθητήρα ο οποίος, ενημερώνει τον οδηγό, πιέζοντας ένα μπουτόν, για την υπέρβαση του επιτρεπόμενου φορτίου.

Επιπλέον, το νέο Combo έρχεται εξοπλισμένο με περισσότερες καινοτόμες τεχνολογίες και μέχρι 19 συστήματα υποστήριξης που κάνουν την οδήγηση, τους ελιγμούς και τη μεταφορά αγαθών ή πληρώματος ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη. Ωστόσο θα διαθέτει τη νέα γενιά συστημάτων infotainment που εξασφαλίζει εξαιρετική συνδεσιμότητα στο αυτοκίνητο. Τα συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto συστήματα Multimedia Radio και Multimedia Navi Pro ελέγχονται εύκολα μέσω της ευανάγνωστης, εύχρηστης, έγχρωμης οθόνης αφής 8-ιντσών. Το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης διαθέτει ευρωπαϊκούς χάρτες και 3D πλοήγηση, ενώ διαθέτει και ενημερώσεις δελτίων κυκλοφορίας. Από τα θετικά του μοντέλου είναι ο διζωνικός κλιματισμός.

Το Combo διαθέτει μεγάλη γκάμα κινητήρων που σε συνδυασμό με τα σύγχρονα κιβώτια, την κορυφαία χωρητικότητα για τη μεταφορά φορτίων, τα επίπεδα άνεσης επιπέδου επιβατικού αυτοκινήτου και τις άφθονες επιλογές ψυχαγωγίας, καθιστούν το μοντέλο τον ιδανικό συνεργάτη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu