Η Lexus αποκαλύπτει το ανανεωμένο RC

Με αλλαγές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του παρουσιάστηκε το RC από την Lexus, με το ανανεωμένο μοντέλο να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

 

Η Lexus προχώρησε στην πρώτη ανανέωση του RC το οποίο βρίσκεται στην αγορά ήδη από το 2014 με στόχο να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού και στο μέλλον.

Εξωτερικά το coupe της Lexus ξεχωρίζει από την υπάρχουσα έκδοσή του χάρη στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα αλλά και την ανασχεδιασμένη γρίλια ενώ φρεσκαρισμένος παρουσιάζεται και ο πίσω προφυλακτήρας που έχει αποκτήσει αεραγωγούς στα άκρα του με τα πίσω φωτιστικά σώματα να έχουν δεχτεί επίσης τις περιποιήσεις των ανθρώπων της Lexus.

Η εικόνα συμπληρώνεται από τις νέες αλουμινένιες ζάντες των 19 ιντσών που δίνουν μία ακόμη πιο δυναμική εικόνα στο coupe της Lexus.

Ο αέρας ανανέωσης πέρασε και από το εσωτερικό του RC έστω και αν δεν φύσηξε πολύ δυνατά. Τα υλικά που έχουν αναθεωρηθεί είναι νέα όπως και κάποια διακοσμητικά στοιχεία με στόχο τα ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας.

(newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...