Ένα εντυπωσιακό Jeep για το μέλλον

Πώς θα είναι τα Jeep του μέλλοντος; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθεί να απαντήσει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Antonio Paglia, ο οποίος μας παρουσιάζει τη δική του σχεδιαστική άποψη για ένα πρωτότυπο Jeep των επόμενων ετών.

 

Το δημιούργημα του Paglia ονομάζεται Jeep Concept Freedom και όπως αφήνει να φανεί και στην ονομασία του, προσδίδει περισσότερη «ελευθερία» και σίγουρα δυναμισμό στον σχεδιασμό ενός μελλοντικού μοντέλου της Jeep.

Ξεχωρίζουμε το κοντό ύψος της οροφής, που δίνει μια ρέουσα μορφή στο υπερυψωμένο αμάξωμα, τις πολλές νευρώσεις, αλλά και το μικρό σε εμβαδόν πίσω τζάμι που προσφέρει ένα κουπέ look.

Με βάση πάντα τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες του Paglia, φαίνεται ότι στο πλάι θα έχουμε αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες για είσοδο στο εσωτερικό, με τις πίσω να είναι μικρότερες από τις μπροστινές.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι διπλές μεγάλες ψηφιακές οθόνες μπροστά από τον οδηγό και στο κέντρο της κονσόλας, που τονίζουν τον hi-tech χαρακτήρα του πρωτότυπου, ενώ το τιμόνι έχει μικρές διαστάσεις δίνοντας μια σπορτίφ νότα.

 

Σε ό,τι αφορά στα κινητήρα σύνολα του μοντέλου, αυτά αναμένεται να είναι φυσικά ηλεκτρικά και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και οι απαραίτητες τεχνολογίες αυτονόμης οδήγησης.

Βέβαια, προς το παρόν το πρωτότυπο παραμένει μια σχεδιαστική πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή και δεν οδεύει προς την παραγωγή, ωστόσο σε κάθε περίπτωση μας δείχνει το πως μπορεί να είναι ένα –εντυπωσιακό– Jeep για το μέλλον.

(Newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...