• Αρχική
  • Άρθρα
  • AUTO
  • Αυτοκίνητο: BMW και Critical Software σχεδιάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Αυτοκίνητο: BMW και Critical Software σχεδιάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία στο παρελθόν, η BMW και η Critical Software σχεδιάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς οι δύο εταιρίες κατέληξαν σε συμφωνία για τη σύσταση κοινοπραξίας με τίτλο Critical TechWorks, που υπόκειται σε έλεγχο και έγκριση από τις σχετικές αρχές ανταγωνισμού.

Μετά από αυτή την συνεργασία η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη μεταμόρφωσή της σε μία τεχνολογικά προηγμένη εταιρία μετακίνησης, ενώ είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει εξέλιξη του λογισμικού και των τεχνολογιών πληροφορικής της.

Η Critical TechWorks θα προσφέρει την εμπειρία που διαθέτει στη συνδεσιμότητα οχημάτων, σε λύσεις ΙΤ βασισμένες στο cloud και στην ψηφιοποίηση εταιρικών διαδικασιών. Η κοινοπραξία επιδιώκει την έναρξη διεπιστημονικής συνεργασίας σε τομείς ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και ψηφιακών υπηρεσιών σχετικών με τους πελάτες και σε επίπεδο ψηφιοποίησης και αυτοματισμού προϊοντικής εξέλιξης, παραγωγής και πωλήσεων.

Ταυτόχρονα, το BMW Group αυξάνει τον αριθμό εργαζομένων στο τμήμα τεχνολογιών πληροφορικής και εξέλιξης λογισμικού, στη Γερμανία, με αποτέλεσμα -πλέον- να διαθέτει ισχυρή θέση στη διαμόρφωση της ψηφιακής επανάστασης στη βιομηχανία του αυτοκινήτου.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu