Απαγωγή του Enzo Ferrari;

Oι αστυνομικές αρχές αποκάλυψαν σκευωρία εγκληματιών να κλέψουν το σώμα του Enzo Ferrari και στη συνέχεια να ζητήσουν λίτρα από την Ferrari.

Ιταλοί ερευνητές αποκάλυψαν ότι απέτρεψαν ένα σχέδιο απαγωγής του σώματος του θρυλικού Enzo Ferrari, οδηγού αγώνων Formula 1 και επιχειρηματία.

Ο Enzo ήταν αυτός που ίδρυσε την εταιρία που παράγει μερικά από τα πιο γρήγορα και πιο ακριβά αυτοκίνητα και πέθανε το 1988 σε ηλικία 90 χρονών, αφότου έκανε την Ferrari μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στον κόσμο.

Η αστυνομία στο Nuoro της Σαρδηνίας είπε σε συνέντευξη τύπου ότι υποπτευόταν, ότι μία συμμορία είχε στα σχέδια της να απαιτήσει λίτρα από την οικογένεια Ferrari ή την εταιρία, αφού πρώτα πάρει στην κατοχή της το σώμα του Εnzo. Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες για το συμβάν αλλά λέγεται ότι η συνομωσία αποκαλύφθηκε μετά από 34 συλλήψεις που έγιναν εναντία στο οργανωμένο έγκλημα.

Ο Εnzo Ferrari έχει θαφτεί σε έναν κάτω από το έδαφος οικογενειακό τάφο στο μοναστήρι του San Cataldo στην Modena, κοντά στις εγκαταστάσεις της Ferrari στο Maranello.

 

 

(autotriti)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu