Λιούις Χάμιλτον: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο επόμενο Grand Prix

Ο Λιούις Χάμιλτον έδειχνε να υποφέρει, βγαίνοντας από το μονοθέσιο του, μετά το τέλος του Grand Prix του Μπακού.

Ο πιλότος της Mercedes αγωνίστηκε με αφόρητους πόνους στην πλάτη και τα νέα που βγαίνουν για την κατάσταση του δεν είναι ενθαρρυντικά, ενόψει Kαναδά.

“Κρατιόμουν και δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο στην πλάτη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιούις Χάμιλτον, μετά το τέλος του GP στο Αζερμπαϊτζάν, θέλοντας να δείξει το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Λίγο πριν, ο 37χρονος Βρετανός πιλότος βγήκε με μεγάλη δυσκολία από το μονοθέσιο της Mercedes, κάθισε στο halo της W13 για να πάρει… ανάσες και εμφανίστηκε να πιάνει συνεχώς τη μέση του.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χάμιλτον μίλησε ο επικεφαλής της Μercedes, Τότο Βολφ, αναφέροντας πως η συμμετοχή του στο Grand Prix του Καναδά στις 17-19 Ιουνίου δεν είναι καθόλου σίγουρη.

“Ναι. Σίγουρα. Ήταν εμφανές πως δεν έχουμε πια να κάνουμε μόνο με μυϊκούς πόνους. Ο πόνος καταλήγει βαθιά στη σπονδυλική στήλη κι αυτό έχει συνέπειες. Αυτή τη στιγμή, νομίζω πως έχει επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλο οδηγό. Όμως λίγο πολύ όλοι, τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από τους υπόλοιπους οδηγούς, λένε πως κάτι πρέπει να γίνει» ανέφερε ο Βολφ, απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία του Λιούις Χάμιλτον στην πίστα “Ζιλ Βιλνέβ”.

(newsit – φωτο:screenshpot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί