Ο πιλότος της Mercedes αγωνίστηκε με αφόρητους πόνους στην πλάτη και τα νέα που βγαίνουν για την κατάσταση του δεν είναι ενθαρρυντικά, ενόψει Kαναδά.
“Κρατιόμουν και δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο στην πλάτη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιούις Χάμιλτον, μετά το τέλος του GP στο Αζερμπαϊτζάν, θέλοντας να δείξει το πρόβλημα που αντιμετώπισε.
Λίγο πριν, ο 37χρονος Βρετανός πιλότος βγήκε με μεγάλη δυσκολία από το μονοθέσιο της Mercedes, κάθισε στο halo της W13 για να πάρει… ανάσες και εμφανίστηκε να πιάνει συνεχώς τη μέση του.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χάμιλτον μίλησε ο επικεφαλής της Μercedes, Τότο Βολφ, αναφέροντας πως η συμμετοχή του στο Grand Prix του Καναδά στις 17-19 Ιουνίου δεν είναι καθόλου σίγουρη.
“Ναι. Σίγουρα. Ήταν εμφανές πως δεν έχουμε πια να κάνουμε μόνο με μυϊκούς πόνους. Ο πόνος καταλήγει βαθιά στη σπονδυλική στήλη κι αυτό έχει συνέπειες. Αυτή τη στιγμή, νομίζω πως έχει επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλο οδηγό. Όμως λίγο πολύ όλοι, τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από τους υπόλοιπους οδηγούς, λένε πως κάτι πρέπει να γίνει» ανέφερε ο Βολφ, απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία του Λιούις Χάμιλτον στην πίστα “Ζιλ Βιλνέβ”.
(newsit – φωτο:screenshpot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















