Αυτή ίσως να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα στον Μάρτιο, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή αυτοκινήτων το 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό δημοσιοποίησε σήμερα, σύμφωνα με το «Reuters», η εφημερίδα Korea IT News ως συνέχεια της επικείμενης έναρξης συνεργασίας που ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Τόσο η Hyundai όσο και η Apple δεν σχολίασαν το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.
Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παλιότερα επικεφαλής της Apple ανέφερε ότι τους ενδιαφέρει η τεχνολογία αυτοκινήτων με την παραγωγή ενός ηλεκτρικού επιβατικού οχήματος.
«Η Apple και η Hyundai βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά αυτές είναι πρώιμες και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί», δήλωσε με ανακοίνωσή της την προηγούμενη Παρασκευή η Hyundai. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το σήμα της Apple, ωστόσο, θα μπορούσε αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τον ηγέτη της ηλεκτροκίνησης, την Tesla.
Η Hyundai και η Apple συνεργάζονται ήδη στο CarPlay, το λογισμικό της Apple για τη σύνδεση iPhone στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Από την άλλη, αρκετοί αναλυτές αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρική πλατφόρμα και τις εγκαταστάσεις της Hyundai προκειμένου να μειώσει το κόστος ανάπτυξης και κατασκευής οχημάτων.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προσγειώθηκε στην Ελβετία για τη Σύνοδο του WEF ο Τραμπ, vid
- Ένα βήμα πιο κοντά στον εμπορικό πόλεμο Ε.Ε. και ΗΠΑ
- Τρίκαλα: Αποχωρούν αύριο οι αγρότες από το μπλόκο στα διόδια του Λόγγου στον Ε65
- Davos: «Ο κόσμος χρειάζεται έναν “σωτήρα”! Ελπίζουμε να είναι η AI»
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ: «Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η Ουκρανία»
- Δημ. Τσιόδρας στο Ευρωκοινοβούλιο: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για την Ευρώπη
- Ερντογάν: Οι κουρδικές δυνάμεις πρέπει να καταθέσουν τα όπλα τους και να διαλυθούν αμέσως
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων
- Επαναλειτουργεί από σήμερα ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός του κόσμου
- Κ. Χατζηδάκης: Παρά την κόπωση, η ΝΔ προηγείται κατά πολύ των άλλων κομμάτων









