• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Nissan επενδύει στις δεξιότητες των εργαζομένων της στις ΗΠΑ

Η Nissan επενδύει στις δεξιότητες των εργαζομένων της στις ΗΠΑ

Μαθήματα και επισήμως έχουν ξεκινήσει στο νέο περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης της Nissan, στο Decherd του Tennessee, οι εργαζόμενοι,

καθώς μαθαίνουν στην γραμμή συναρμολόγησης τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή των κινητήρων των μελλοντικών οχημάτων της Nissan. Ένας από τους πρώτους στόχους του κέντρου εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει τους εργαζόμενους στην συναρμολόγηση της «καρδιάς» του επόμενης γενιάς του Frontier, ενός ολοκαίνουργιου, πανίσχυρου κινητήρα V6 3.8 λίτρων που θα «ενσωματωθεί» στο Nissan Frontier 2020.

Το Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Nissan Decherd είναι μια εγκατάσταση 1.950 τμ, που βρίσκεται στο υπάρχον συγκρότημα συναρμολόγησης του κινητήρα της Nissan. Διαθέτει 13 εκπαιδευτικούς χώρους με δυνατότητα ταυτόχρονης εκπαίδευσης περίπου 200 εργαζομένων, στους τομείς της παραγωγής, της μηχανικής και της συντήρησης του κινητήρα.

Το εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων Nissan Decherd είναι ένα από τα εργοστάσια με τον υψηλότερο όγκο παραγωγής στις ΗΠΑ, με ικανότητα συναρμολόγησης 1 εκατομμυρίου κινητήρων ετησίως. Το εργοστάσιο απασχολεί 1.700 εργαζόμενους και έχει κατασκευάσει περίπου 14 εκατομμύρια κινητήρες από το 1997, όπου και ξεκίνησε την λειτουργία του.

photo unsplash