Το «μυαλό» της Tesla φιλοδοξεί να βγάλει στην αγορά έως το 2023 τα πρώτα Tesla που θα στοιχίζουν περίπου 25.000 δολάρια και η παραγωγή θα είναι περίπου 20 εκατ. οχήματα τον χρόνο. Το μυστικό του σχεδίου είναι η μπαταρία.
Ο Μασκ ανακοίνωσε την τεχνολογία που όπως λέει θα κάνει τις μπαταρίες Tesla φθηνότερες και πιο ισχυρές.
Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μας να φτιάξουμε ένα προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είπε. Αλλά τα νέα δεν ενθουσίασαν τους επενδυτές που εξαφάνισαν 50 δισ. δολάρια από την χρηματιστηριακή αξία της Tesla.
Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι οι νέες μπαταρίες θα παρέχουν πέντε φορές περισσότερη ενέργεια θα έχουν έξι φορές περισσότερη ισχύ και 16% μεγαλύτερη αυτονομία. Αλλά η τεχνολογία που ανακοινώθηκε είναι πιθανό να χρειαστεί χρόνια για να εφαρμοστεί.
Η προσέγγιση της Tesla περιλαμβάνει την ενσωμάτωση της μπαταρίας έτσι ώστε να αποτελεί μέρος της δομής του οχήματος, μειώνοντας έτσι το πραγματικό βάρος της μπαταρίας.
(ΦΩΤΟ:Screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβέρνηση με Chevron: Σεισμικές έρευνες νοτίως της Κρήτης έως το 2026
- Ειρήνευση η συνέχιση του πολέμου; Εύθραυστη η κατάσταση στην Μέση Ανατολή
- Δεν θα πιστεύετε πώς ακούγεται ο λύγκας…Το βίντεο με τις εκατομμύρια προβολές
- Mirofish: Κινέζος φοιτητής δημιούργησε ψηφιακούς κόσμους…για να “προβλέπουν” το μέλλον
- Μεταναστευτικό: Κάτι πρωτοφανές συμβαίνει πλέον σε αεροδρόμια των ΗΠΑ
- Ρωσία και Κίνα μαζί σε μία κρίσιμη για τον πλανήτη φάση
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη









