Το νέο supercar της Ferrari με τα πολλά μυστικά

O σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, Shane Baxley έχει καταφέρει πολλές φορές να καθηλώσει το κοινό με τις δημιουργίες του.

Αυτό επιχειρεί να κάνει και τώρα με τα σχέδια αυτή της μελλοντικής Ferrari 413 που μοιάζει σα να ήρθε από άλλο κόσμο.

Πολλοί προσπαθούν να φανταστούν το πώς θα είναι τα αυτοκίνητα έπειτα από 10 ή 20 χρόνια αλλά λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν πραγματικά να… “συντονιστούν” με το μέλλον και να παρουσιάσουν κάτι που θα μπορούσε να ανήκει σε αυτό.

 

Ο Shane Baxley ίσως και να είναι ένας από αυτούς με όσα μας έχει δείξει μέχρι σήμερα κάτι που αποδεικνύουν και τα συγκεκριμένα σχέδια για ένα μελλοντικό υπεραυτοκίνητο από την ιταλική εταιρία.

 

Η “διαστημική” σχεδίαση είναι αυτή που κάνει την δημιουργία του Baxley να ξεχωρίζει με την πρότασή του να πρόκειται ουσιαστικά για ένα μονοθέσιο αυτοκίνητο προφανώς πλήρως ηλεκτρικό. Η δημιουργία του συγκεκριμένου σχεδιαστή που δεν ασχολείται αποκλειστικά μόνο με αυτοκίνητα αλλά διοχετεύει το ταλέντο του ακόμη και σε ταινίες, δημιουργώντας ολόκληρους κόσμους, ξεχωρίζει φυσικά για το εμπρός μέρος της αλλά ακόμη περισσότερο για το πίσω, με το όλο concept να είναι όντως βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

 

Στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων ωστόσο τίποτα δεν είναι αρκετά extreme και αν η συγκεκριμένη πρόταση έμπαινε τελικά στην παραγωγή, ίσως ακόμη και αύριο, ίσως και να μην βλέπαμε ούτε ένα φρύδι σηκωμένο. Ένα φυσικά από τα πολλά ερωτήματα που περνά από το μυαλό μας έχει να κάνει και με τις προδιαγραφές που θα έπρεπε να περάσει το συγκεκριμένο μοντέλο για να μπει τελικά στην παραγωγή, οι οποίες μπορεί να άλλαζαν αρκετά την σχεδίασή του που δείχνει να δανείζεται πολλά στοιχεία από τα μονοθέσια (οι τροχοί είναι σχεδόν πλήρως εκτεθειμένοι για παράδειγμα).

 

Όπως και να έχει η πρόταση του Baxley είναι ένα σχέδιο που δείχνει μέχρι ένα βαθμό τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την συγκεκριμένη… σούπερ κατηγορία αυτοκινήτων, πόσο μάλλον από την ίδια την Ferrari.

(newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu