• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πότε να περιμένουμε το νέο SUV της BMW, αυτή τη φορά με ανοικτή οροφή;

Πότε να περιμένουμε το νέο SUV της BMW, αυτή τη φορά με ανοικτή οροφή;

Η αλήθεια είναι πως η BMW δεν μας έχει συνηθίσει στα κάμπριο μοντέλα.

Έχοντας ήδη στην γκάμα της έξι μοντέλα SUV, και με αρκετά ακόμα να βρίσκονται προ των πυλών, η BMW φαίνεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για εκδόσεις με ανοιχτή οροφή.

 

Πρόκειται για μια προοπτική που τον τελευταίο διάστημα έχει έρθει στην επιφάνεια από αρκετούς κατασκευαστές. Η ιδέα του cabrio SUV δεν είναι βέβαια εντελώς νέα καθώς η Range Rover το έχει κάνει ήδη πραγματικότητα με το Evoque Convertible.

Αυτή τη φορά η BMW δείχνει ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας DigitalTrends ο διευθυντής προγραμματισμού και στρατηγικής της εταιρίας, Ralph Mahler, σημείωσε: «Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Το έχουμε σκεφθεί και η αλήθεια είναι πως το αν τελικά θα προκύψει ένα τέτοιο μοντέλο θα εξαρτηθεί από την αγορά και από την ζήτηση που θα διαπιστώσουμε».

Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως η πρόθεση δεν αποτελεί και εγγύηση πως τελικά ένα τέτοιο project θα υλοποιηθεί ακόμα και αν έχουν ακουστεί διαβεβαιώσεις ενδιαφέροντος από σημαντικά στελέχη. Προς το παρόν λοιπόν μόνο η Volkswagen έχει ανακοινώσει πως θα υπάρξει μια cabrio έκδοση του T-Roc το 2020.

(newsauto)