• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δείτε -και ακούστε!- τη νέα BMW M3 να τα “σπάει” στο Nurburging (Βίντεο)

Δείτε -και ακούστε!- τη νέα BMW M3 να τα “σπάει” στο Nurburging (Βίντεο)

H ΒΜW ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα M3 και εδώ τη βλέπουμε να πηγαίνει "τέζα" σε κάποιες από τις πρόσφατες δοκιμές της στο Nurburgring.

Αν και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες δεν πρόκειται να την δούμε στην αγορά πριν τη νέα χρονιά, η νέα Μ3 με τον κωδικό G80 ετοιμάζεται πυρετωδώς από την BMW ώστε να βρίσκεται σε τέλεια φόρμα όταν και όποτε παρουσιαστεί στο κοινό. 

Στο video που παραθέτουμε την βλέπουμε να κάνει αρκετούς γύρους στο Nurburgring πάντα με καμουφλάζ ώστε να καλύπτονται τα επίμαχα σημεία, ιδίως το εμπρός μέρος.

Η συγκεκριμένη διαδικασία πάντως γίνεται με το αυτοκίνητο να πηγαίνει flat out και πηγαίνοντας αρκετές φορές με το πλάι, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο τελικό tuning ώστε να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

To vίdeo έχει ανέβει στο κανάλι statesidesupercars στο YouTube και εκτός από το οπτικό θέαμα προσφέρει και αρκετά καλό ήχο ώστε να απολαύσουμε το νέο S58 κινητήρα της Μ3 με τα 478 άλογα και τα 600 Nm ροπής. Από όσο ξέρουμε μέχρι σήμερα θα υπάρχει και μηχανικό κιβώτιο για τους φανατικούς της καθαρόαιμης σπορ οδήγησης.caranddriver / photo: video screenshot