Αν ένα αυτοκίνητο μπορούσε να προσφέρει ασφάλεια στο άτομο που το οδηγεί, ακόμα και αν ο κόσμος μας καταστρέφεται από μετεωρίτες, τότε είναι το Inkas Sentry Civillian Bulletproof. Αυτό το SUV αρνείται να υποστεί καταστροφές και το μόνο που ζητά, είναι να καταστρέψει εκείνο οτιδήποτε βρει στο διάβα του. Σε έκτακτες καταστάσεις, ξέρεις πού θα κρυφτείς.
Το θηρίο του αμερικανικού στρατού είναι βγαλμένο από video game
Εκτός από τον δυναμισμό του σε συνδυασμό με την αδιαπέραστη κατασκευή του, ενώνει δύο διαφορετικούς κόσμους αφού και η γενικότερη εικόνα του, είναι εντυπωσιακή. Από αισθητικής άποψης, το Inkas Sentry είναι ένα elegant μαύρο SUV με καταστροφικές τάσεις. Με λίγα λόγια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μην σου προκαλέσει καμία εντύπωση αν από τα βουνά και τις λάσπες, το δεις σε μία δεξίωση, δίπλα ακριβώς από ένα κόκκινο χαλί.
Όσον αφορά το εσωτερικό του, αυτό θυμίζει σαλόνι λιμουζίνας. Θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, τηλεόραση, mini bar και μικρά τραπέζια. Ο κόσμος μπορεί να χαθεί σε λίγα χρόνια, όμως οι Inkas δεν προέβλεψαν ποτέ τον ερχομό του Inkas Sentry.
ratpack/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
