Δύο οχήματα επιχείρησαν να μετακινηθούν από κατάλυμα όπου διέμεναν στο Λιβάδι του Δήμου Μαλεβιζίου πάνω από το χωριό Κρουσώνας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συμμετοχή δύναμης της ΕΜΑΚ με επτά άνδρες και ένα ερπυστριοφόρο όχημα.
Η επιχείρηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και οι τέσσερις ενήλικες μαζί με τα πέντε παιδιά, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο στον Κρουσώνα.
Τα εννέα άτομα που διέμεναν στο κατάλυμα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία θέλησαν να μετακινηθούν και να προλάβουν την επιδείνωση του καιρού, καθώς ένα από τα παιδιά ένιωθε μια αδιαθεσία.
Το πυκνό χιόνι που είχε στρωθεί στην περιοχή, ακινητοποίησε τα οχήματα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να καλέσουν βοήθεια.
Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, κάλεσε για μία ακόμη φορά τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις ώρες που τα καιρικά φαινόμενα θα βρίσκονται σε επιδείνωση.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαρινάκης: Γιατί είναι αναγκαίο το age ban στα κοινωνικά δίκτυα
- Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι κρατούν το δάχτυλο στη σκανδάλη παρά την εκεχειρία
- «Μπλόκο» στα social media για τους κάτω των 15 ετών και στο βάθος σύνδεση με την ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα!
- ΟΗΕ: Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός εργάζεται για έναν μηχανισμό ασφαλούς διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ
- «Παταγώδης αποτυχία»: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Νετανιάχου λόγω Ιράν
- Σαλβίνι: «Πρέπει να αποφασιστεί μερική αναστολή του Σύμφωνου Σταθερότητας»
- Το Κρεμλίνο χαιρέτησε την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη
- «Βόμβα» από Ρωσία: Έχουν «ξεκινήσει μυστικές συζητήσεις» στην ΕΕ για την δημιουργία πυρηνικών όπλων
- Τοποθετούνται γιατροί οπλίτες θητείας στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίας Ρουμέλης και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων









