Οι δύο είχαν συλληφθεί στην Ιεράπετρα, λίγα 24ωρα αφού ο 30χρονος είχε βρεθεί αιμόφυρτος σε σκάλες. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα ο 34χρονος και η 35χρονη που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 30χρονου στα Καμίνια.
Το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο για την δολοφονία του 30χρονου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του creta24. gr. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο είχαν συλληφθεί στην Ιεράπετρα το πρωί της Τρίτης, λίγα 24ωρα αφού ο 30χρονος είχε βρεθεί αιμόφυρτος στις σκάλες του σπιτιού του.
Το θύμα, που συγκατοικούσε με την 35χρονη και είχαν σχέση, έφερε τραύμα στο κεφάλι από ξύλινο γκλοπ το οποίο του κατάφερε ο 34χρονος, όπως ομολόγησε ο ίδιος ενώπιον των αστυνομικών.
Σε βάρος του 34χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η 35χρονη, η οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον 34χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
(sputniknews. gr / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άνδρες
- Μητσοτάκης: Τα βιβλία που επέλεξε να διαβάσει στις γιορτές ο πρωθυπουργός – “Από πού να ξεκινήσω;”
- Νέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν συνολικά 70 άτομα
- Τουρκία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Βαρδούσια: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες – Μαζί τους και μία γυναίκα
- Η μεγάλη αλήθεια που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν εχθρικές προς την Ρωσία χώρες
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 χρονών
- Για δημοψήφισμα μιλά ο Ζελένσκι σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα – Τι ζητά από την Ρωσία
Κύρια Θέματα









