Στη σύλληψη ενός 47χρονου, ο οποίος έσπασε την καραντίνα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στην Ημαθία.
Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων δεν τον εντόπισαν στο σπίτι του, με συνέπεια να συλληφθεί και να τιμωρηθεί με το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.
Συλλήψεις και πρόστιμα σε όλη την Κ. Μακεδονία
Στη σύλληψη υπεύθυνου και 2.000 ευρώ πρόστιμο επέβαλλε η ΕΛΑΣ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πιερία, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και μία παράβαση στον πελάτη.
Την ίδια ώρα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέλλα τιμωρήθηκε με 12.000 ευρώ πρόστιμο, με επιβολή 21ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση 3 πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και από μία παράβαση στους πελάτες. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα προχώρησε σε δύο παραβάσεις την ίδια ημέρα, γι’αυτό και το πρόστιμο ανέρχεται σε πενταψήφιο αριθμό.
(Με πληροφορίες από thesstoday. gr / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες
- Γαλλίδα υπουργός: Λάθος μήνυμα στέλνει ο τρόπος πολιτογράφησης του Τζορτζ Κλούνεϊ
- Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από τον πρόεδρο της Κίνας
- Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης
- Αποκαταστάθηκανοι καθυστερήσεις πληρωμών των ιατρών στο σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων
- Το μήνυμα Μητσοτάκη για το 2026
- Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του ρωσικού στρατού ζητά να συνεχιστεί η δημιουργία «ζωνών ασφαλείας» στο μέτωπο
- Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών στα ανοιχτά της επαρχίας Νόντα
- Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ
- Δείτε σε ποιές περιοχές επεκτείνεται το μέτρο των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ









