Μετά την κυβερνητική σύσκεψη, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τόνισε ότι όλοι μαζί, κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεργαστούμε για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
Όπως είπε, το έργο τους θα κινηθεί σε τέσσερις άξονες, την αυξημένη ετοιμότητα για αποτροπή και πρόληψη πυρκαγιών, την αδιάλειπτη λειτουργία κρίσιμων υποδομών, την παροχή υπηρεσιών σε ευπαθείς ομάδες που θα αναζητήσουν στέγη και περίθαλψη καθώς και την προστασία των εργαζομένων.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν οποιαδήποτε περιττή δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, ενώ διεμήνυσε ότι η Πολιτική Προστασία, η αστυνομία, η Πυροσβεστική θα είναι σε ετοιμότητα και επιφυλακή μέσω περιπολιών που θα γίνονται για την αποφυγή πυρκαγιών και για τον εντοπισμό σημείων που μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα ώστε να υπάρξει άμεση παρέμβαση.
Κάνοντας έκκληση στους πολίτες να κάνουν οικονομία αυτές τις μέρες, ο Υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είναι κρίσιμο να μην υπάρξει πρόβλημα στις υποδομές του κράτους. Το ηλεκτρικό ρεύμα και η ύδρευση είναι κρισιμότατοι τομείς για αυτή την περίοδο. Κάνουμε έκκληση στους πολίτες για στοχευμένη χρήση του ηλεκτρικού και του νερού».
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζελένσκι: Θα μιλήσω με τους ευρωπαίους συμμάχους πριν από τη συνάντησή μου με τον Τραμπ
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας
- Ινδονησία: Μια τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία αγνοείται μετά τη βύθιση τουριστικού πλοιαρίου
- Αμερικανός σεφ έσωσε τη ζωή 78χρονου πελάτη που σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στο εστιατόριο
- Η άλλοτε «ουδέτερη» Ελβετία φοβάται τη… Ρωσία: «Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας»
- Φάκελο με αιτήματα παρέδωσαν στον Κ. Τσιάρα εκπρόσωποι αγροτών από την Κορινθία
- ΣΥΡΙΖΑ: “Στηρίζουμε ολόπλευρα τη σημερινή απεργία των ηθοποιών”
- Κάζο! Οι Ρώσοι κατέλαβαν πόλη-ορόσημο, στην οποία… έστηνε φιέστες ο Ζελένσκι, vid
- Ρέθυμνο: Σύλληψη υπεύθυνης καταστήματος για προσφορά αλκοόλ σε τέσσερις ανηλίκους
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Κυβέρνηση και αγρότες δεν είναι αντίπαλοι
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ









