η σπουδαία πιανίστρια ρωσικής καταγωγής και γεννημένη στο Κίεβο Βαλεντίνα Λισίτσα έπαιξε στη Μόσχα στο δρόμο μπροστά στην ουκρανική πρεσβεία στη μνήμη των θυμάτων της Οδησσού.
Πέρασαν 8 χρόνια από την τρομερή τραγωδία στην Οδησσό, όταν οι αντιρρησίες του ουκρανικού φιλοδυτικού κινήματος Euromaidan κάηκαν ζωντανοί με συνδρομή των Ουκρανών νεοναζί στη Βουλή των Συνδικάτων.
Αυτό το έγκλημα έμεινε εσκεμμένα ανεξιχνίαστο και οι δολοφόνοι ατιμώρητοι, αλλά ο κόσμος της Ρωσίας και της Ουκρανίας δεν ξέχασε τίποτα. Έρχεται η ώρα που όλοι οι εγκληματίες θα πληρώσουν.
Η Βαλεντίνα στηρίζει τον αγώνα κατά του ουκρανικού ναζισμού, παίζοντας στη μνήμη όσων πέθαναν τραγικά στην Οδησσό.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γραφεία σε Βερολίνο και Κοπεγχάγη για συμπαραγωγή και εξαγωγή οπλικών συστημάτων θέλουν να ανοίξουν οι Ουκρανοί
 - Βεντέτα στην Κρήτη: Έφοδος των αρχών στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασού
 - Η συμμαχία Σεούλ και Ουάσινγκτον επικεντρώνεται στην Νότια Κορέα
 - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος Τούρκος – Ήταν καταζητούμενος στην πατρίδα του για ναρκωτικά
 - Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στη λειτουργία του μετρό – Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια
 - Θεσσαλονίκη: 13χρονος άρπαξε πατίνι από νεαρό – Τον απείλησε ότι έχει μαχαίρι
 - Ρώμη: Ο εργάτης που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια μεσαιωνικού πύργου υπέκυψε στα τραύματά του
 - «Ρωσία και η Κίνα είναι έτοιμες να καταπολεμήσουν από κοινού την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β’ Παγκοσμίου»
 - Απότομη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες- Οι 8 περιοχές που θα έχουν έντονα φαινόμενα
 - Αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί! Παππούς χορεύει με… ρομπότ, video
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








