Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακκελαροπούλου, υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο την οικογένεια Αντετοκούνμπο, μία ημέρα μετά την επίσημη πολιτογράφηση ως Έλληνες πολίτες της μητέρας και αδελφού του Γιάννη, Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο.
Η κ. Σακκελαροπούλου ανέφερε πως: «Χαίρομαι που βρίσκεται εδώ, στο Προεδρικό Μέγαρο. Χαίρομαι για την χθεσινή τελετή. Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά και βέβαια αυτό γίνεται λόγω των γονέων. Όπως και εγώ σαν πρώτη γυναίκα Πρόεδρος είμαι πρότυπο για τα κορίτσια, κι εσείς είστε πρότυπα για τα νέα παιδιά που έχουν τις φωτογραφίες στο δωμάτιο σας. Είναι βάρος αλλά είναι και σημαντικό κι εσείς το δηλώνετε με το ήθος και την παρουσία σας. Με την αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια σας και την προσφορά σας σε όσους έχουν ανάγκη».
Με τη σειρά του, ο Γιάννης τόνισε: «Ευχαριστούμε που μας καλέσατε σαν οικογένεια. Πάντα ήμασταν Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, μεγαλώσαμε εδώ, έχουμε την ελληνική κουλτούρα. Η χθεσινή εκδήλωση απλώς έβαλε μια σφραγίδα σε όλα αυτά».
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά
- Χάος στο Μεξικό μετά την εξόντωση αρχηγού των καρτέλ – Ο στρατός στους δρόμους, vid
- Συναγερμός στον Έβρο – Πλημμύρισαν 60.000 στρέμματα στο Σουφλί, έσπασαν αναχώματα σε Κορνοφωλιά και Αμόριο
- Πάτρα: Πάνω από 50.000 καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης για πάνω από πέντε ώρες
- ΗΠΑ: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- Σπάτα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης με αθλητικά είδη
- Κατάρρευση πατώματος σε ταβέρνα στην Κομοτηνή: Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες
- Σοκ στη Βρετανία – Γυναίκα έχασε τα 4 άκρα της επειδή ο σκύλος της έγλειψε μια μικρή πληγή
- Η Αθήνα «χόρεψε» στους ρυθμούς του καρναβαλιού
- Ξεκινούν στη Νίσυρο οι εργασίες εκσυγχρονισμού τριών μονάδων αφαλάτωσης









