Όλοι για τον Σουλτάνο δουλεύουν. Oι δουλικές κυβερνήσεις της Δύσης, με πρώτη αυτήν της Ελλάδος αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν οικονομικά.
Τουρισμό από τη Ρωσία δεν θα πάρουμε, οπότε πάμε 20% κάτω. Τα προϊόντα του εμπορίου με την Ρωσία για όλη την Ευρώπη, θα περάσουν μέσα από την Τουρκία που θα παίρνει ποσοστό επί της διακίνησης. Έτσι και τα προϊόντα θα ακριβύνουν και τα κέρδη θα μειωθούν. Το ίδιο θα συμβεί και με το σύνολο των μεταφορών και συγκοινωνιών που μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας θα γίνονται μέσω Τουρκίας. Εμπορεύματα και επιβάτες θα μεταφέρονται στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη ή την Ρωσία. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει χρήμα για οτιδήποτε θεωρείται “μη αναγκαία μετακίνηση”, ή “μη αναγκαίο προϊόν”, αφού η νέα τάξη για την οποία πολεμούν οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, σχεδίασε μια χαρά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, με θύμα πάντα τους ανθρώπους.
Όσο για το φυσικό αέριο, παρά τις “κυρώσεις”, οι Ρώσοι κανονικά θα το στέλνουν στην Ευρώπη και κανονικά θα πληρώνονται, οπότε δεν δικαιολογείται να ανέβη και η τιμή του.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνελήφθη 39χρονος με 21 κιλά κάνναβης μέσα στην αποσκευή του
- Βίντεο: Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο κατάμεστο London Palladium και ξεσήκωσε το κοινό
- Με «κόλαση» απειλείται η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αν αποτύχει ο διάλογος – Τι ανέφερε το Ιράν
- Βρετανία: Συνελήφθη ο πρώην πρεσβευτής Μάντελσον, για εμπλοκή του στο σκάνδαλο Έπσταϊν
- ΟΗΕ: Η Βενεζουέλα ζητά την απελευθέρωση του “συνταγματικού προέδρου” της, Νικολάς Μαδούρο
- Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας – Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς
- Η “παλλόμενη καρδιά” του παγετώνα Στόουνμπριν στη Νορβηγία – Τι ανακάλυψαν επιστήμονες της NASA, vid
- Οι ΗΠΑ απομακρύνουν το μη αναγκαίο προσωπικό τους από την πρεσβεία τους στη Βηρυτό
- Μεξικό: Τουλάχιστον 25 μέλη της Εθνοφυλακής νεκρά μετά τις επιθέσεις του CJNG μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο
- Ο Φίτσο έκοψε την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στους Ουκρανούς
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ









