Οι πληροφορίες διασταυρώθηκαν και άρχισαν νέες επιχειρήσεις των Ρώσων στο τελευταίο σημείο άμυνας των Ουκρανών και των μισθοφόρων αλλοδαπών.
Εντωμεταξύ οι Ρώσοι συγκεντρώνουν την προσοχή τους στο μεταλλουργικό εργοστάσιο για να ξεμπερδεύουν γιατί με το που θα μπει ο Μάϊος και θα αρχίζει να ξεραίνεται η ύπαιθρος στο κέντρο της Ανατολικής Ουκρανίας, θα μπορούν επιτέλους να αναπτυχθούν οι Ρωσικές δυνάμεις που τώρα κινούνται κυρίως και αναγκαστικά στους επαρχιακούς ασφαλτοστρωμένους δρόμους, χάνοντας το πλεονέκτημα των ελιγμών και της πλήρους ανάπτυξης.
Από την άλλη μεριά τα όπλα π[ου έρχονται από τη Δύση μοιράζονται στους επιστράτους της Ουκρανίας που είναι πολλοί και έτσι η Ουκρανία (αν και ακούγεται αστείο) έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά όχι ανεξάντλητο βαρύ οπλισμό, εκτός και αν αρχίσουν οι Ουκρανοί να εκπαιδεύονται στα αμερικάνικα οπλικά συστήματα.
Οι αιχμάλωτοι μίλησαν για τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών και σφαίρες hollow point με υδράργυρο, πράγμα που απαγορεύουν και οι γραπτοί και οι άγραφοι νόμοι του πεδίου της μάχης.
Οι τελευταίοι μέσα στο AZOVSTAL, δεν θα έχουν καλή τύχη.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπλόκο Νίκαιας – Λάρισα: Αποχώρησαν οι αγρότες από τη σήραγγα των Τεμπών
- Ρωσική στήριξη στην Βενεζουέλα! Ανησυχία για τις κινήσεις των ΗΠΑ
- Γεωοικονομική «καταιγίδα» – Νέα τεράστια συμφωνία με «πινελιά» Πούτιν
- Χατζηδάκης: Στον σιδηρόδρομο επιχειρούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, διορθώνοντας παθογένειες δεκαετιών
- Η Ιταλία θέλει να διατηρήσει τη στρατιωτική της παρουσία στον Λίβανο μετά την αποχώρηση των κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ανδρουλάκης: Δύσκολα τα πράγματα στην οικονομία μετά τη λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης στο τέλος του 2026
- Τι ισχυρίζονται οι Τούρκοι για τις υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF)
- Στρατιωτική συμφωνία συμμάχων της Τουρκίας στη «γειτονιά» μας
- Άρματα που στάλθηκαν από την μακρινή Αυστραλία καταστράφηκαν από τους Ρώσους, vid
- ΝΔ: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές του 2027









