«Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για την συνεργασία Ουκρανίας-ΝΑΤΟ να αποτρέψει μια ολοκληρωτική στρατιωτική νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία».
Αυτό δήλωσε, ο William Scott Ritter , ένας Αμερικανός στρατιωτικός ειδικός, εκφράζει τη θέση του για την ουκρανική σύγκρουση, σε μια συνέντευξη για την Readovka, την οποία σας παρουσιάζει το ΕΛ.
Δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Η αμερικανική αδυναμία υπερβαίνει τις εγχώριες πολιτικές σχέσεις. Ο αμερικανικός λαός δεν έχει ακόμη ξυπνήσει με αυτήν την αλήθεια.
Η «ουκρανική κρίση» έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της.
Ενώ απομένουν ακόμη πολλές μάχες και η πολιτική ανατροπή στην ευρωπαϊκή πολιτική που προκύπτει από τις οικονομικές συνέπειες της αποτυχημένης πολιτικής κυρώσεων στη Ρωσία δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί πλήρως, το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η εταιρική σχέση Ουκρανίας-ΝΑΤΟ να αποτρέψει ολοκληρωτική στρατιωτική νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Δεν υπάρχει ρεαλιστική ευκαιρία για την Ευρώπη να αντιστρέψει τις καταστροφικές συνέπειες της απόφασής της να αποχωριστεί από την ρωσική ενέργεια, και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για τους πολιτικούς ηγέτες που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την πολιτική να ξεφύγουν από την κρίση των ψηφοφόρων τους.
Η Ρωσία χρειάζεται μόνο να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει. Η Ρωσία ελέγχει πλήρως την κατάσταση, στρατιωτικά, πολιτικά και οικονομικά!!!».
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι εντολή έδωσαν οι διεθνιστές της Ε.Ε. στο “Χ” του Έλον Μασκ
- Ρωσία και Κίνα αντιδρούν στις καταλήψεις δεξαμενόπλοιων από τις ΗΠΑ
- Κάλας: Συζητάμε να απαντήσουμε στην αμερικανική απειλή για τη Γροιλανδία
- Μπλόκα: Προς συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες την επόμενη εβδομάδα
- Αμερικανός Υπουργός Ενέργειας: ΗΠΑ και Κίνα μπορούν να ισορροπήσουν τους ρόλους τους στη Βενεζουέλα
- Συντριπτικό χτύπημα Τραμπ στις «Γκρέτες»: «Φεύγουμε από το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
- Αγροτικά μπλόκα: Ακυρώνονται 50 δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη
- Ζαχαράκη: Περιμένουμε πάνω από 5 αιτήσεις για αδειοδότηση Μη Κρατικών Πανεπιστημίων – Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Ζελένσκι: Το αμερικανικό έγγραφο για τις εγγυήσεις ασφαλείας είναι έτοιμο να οριστικοποιηθεί
- Δεξαμενόπλοιο με προορισμό τη Ρωσία χτυπήθηκε ανοικτά των τουρκικών ακτών









