Η Τουρκία δηλώνει «ανήσυχη» για την ρωσική επίθεση κατά του ουκρανικού λιμανιού της Οδησσού, μία ημέρα μετά την υπογραφή στην Κωνσταντινούπολη από το Κίεβο και την Μόσχα της συμφωνίας για την επανάληψη των εξαγωγών των ουκρανικών σιτηρών.
«Το γεγονός ότι ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την συμφωνία που υπογράψαμε χθες (…) μας ανησυχεί πραγματικά», δήλωσε ο τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ.
Ο τούρκος υπουργός κάλεσε όλες τις πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία στο πλαίσιο της συμφωνίας για την εξαγωγή των σιτηρών.
Ο Χουλουσί Ακάρ πρόσθεσε ότι η Μόσχα τού δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση στην Οδησσό.
«Στην επαφή μας με την Ρωσία, οι Ρώσοι μάς είπαν ότι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την επίθεση αυτή και ότι εξετάζουν το θέμα από πολύ κοντά και λεπτομερώς», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο τούρκος υπουργός Αμυνας.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ναυάγιο με αλλοδαπούς στη Χίο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Μαροκινός
- Ρώσος καταρρίπτει drones με… τυφέκιο, vid
- Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ στο Ομάν: «Έγινε μία καλή αρχή»
- Επιδόματα: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την επόμενη εβδομάδα
- Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών
- Η δυσοίωνη εκτίμηση Μεντβέντεφ για τα πυρηνικά όπλα: «Να είστε ειλικρινείς…»
- Νορβηγία: Η πριγκίπισσα διάδοχος Μέτε-Μάριτ ζητά ξανά συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Έπσταϊν
- Υπόθεση κατασκοπείας: Ολοκληρώθηκε η απολογία του σμήναρχου
- Σ. Φάμελλος: “Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης”
- Ανάπτυξη 97 στρατιωτικών κτηνίατρων στη μάχη κατά της ευλογιάς
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΥΛΟΓΙΑ
HELLENIC TRAIN
ΕΥΛΟΓΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ









