ανακοίνωσαν ότι απέκλεισαν την πρόσβαση στη μεγαλύτερη παγκοσμίως μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, το Google, με την κατηγορία ότι «προωθεί» τη βία σε βάρος των Ρώσων.
Το Google «προωθεί την τρομοκρατία και τη βία σε βάρος όλων των Ρώσων, κυρίως σε βάρος του πληθυσμού του Ντονμπάς… Αποφασίσαμε να μπλοκάρουμε το Google στο έδαφος» της περιοχής του Ντονέτσκ, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωση ο αυτονομιστής ηγέτης Ντένις Πουσίλιν.
«Εάν το Google σταματήσει να ακολουθεί την εγκληματική του πολιτική και συμμορφωθεί εκ νέου με τον νόμο, την ηθική και την κοινή λογική, τότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στις δραστηριότητές του», πρόσθεσε ο ίδιος.
Χθες, ο ηγέτης της γειτονικής αυτονομιστικής περιοχής του Λουχάνσκ, ο Λεονίντ Πασετσνίκ, ανακοίνωσε ότι έλαβε το ίδιο μέτρο.
«Ο πόλεμος, δεν είναι μόνο οι πύραυλοι που πλήττουν τις πόλεις μας αλλά πλήθος ψευδών πληροφοριών που μας στέλνει η Ουκρανία. Αλίμονο, το Google έγινε το βασικό τους όπλο», δήλωσε. «Μπορούμε και χωρίς το Google. Εάν βελτιωθούν, εάν αρχίσουν να σέβονται τους πολίτες, τότε θα εξετάσουμε την αποκατάσταση» της μηχανής αναζήτησης, πρόσθεσε.
(ΦΩΤΟ:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Σχολείο» στην Κίνα μαθαίνει στα ανθρωποειδή ρομπότ καθημερινές εργασίες
- Ο πρόεδρος του Λιβάνου ζητά από τον Μακρόν να παρέμβει για να σταματήσουν οι επιθέσεις του Ισραήλ
- Ξεκάθαρος ο Τραμπ! Θέλει να συμμετέχει προσωπικά στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν
- Ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ απείλησε ότι η νότια Βηρυτός “θα γίνει Γάζα”
- Επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι
- Μέχρι και ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει τα πλήγματα σε υγειονομικές δομές του Ιράν
- Την Παρασκευή η καταβολή αναδρομικών σε 1.015 συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ
- ΟΗΕ: 20.000 ναυτικοί και 15.000 επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στον Κόλπο λόγω του πολέμου
- Αύριο αναμένονται στην Κύπρο τα δύο βρετανικά ελικόπτερα
- Η Κάλας… παραπονιέται που κανείς δεν ασχολείται με την Ουκρανία: «Θετικό ότι η Ρωσία έχασε το Ιράν», vid









