Καβάλα: Συντριβή αεροσκάφους- Ζήτησε έκτακτη προσγείωση αλλά δεν τα κατάφερε (vid)

Το αεροσκάφος άρπαξε φωτιά στον αέρα και έπεσε στην περιοχή της Καβάλας.


Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καβάλας, καθώς έπεσε αεροσκάφος στο Παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Λιτσαράκο, το αεροσκάφος, που πιθανόν είναι κάργκο και συνετρίβη 40 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Καβάλας, πηγαίνοντας από τη Σερβία προς την Ιορδανία, δήλωσε βλάβη στο FIR Αθηνών και θέλησε να προσγειωθεί στην Καβάλα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Πληροφορίες από το kavalapost, αναφέρουν ότι το αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη την ώρα της πτήσης στον κινητήρα του και ο πιλότος προσπάθησε να το προσγειώσει στο αεροδρόμιο της Καβάλας. Ωστόσο, ο κινητήρας έπιασε φωτιά και το αεροσκάφος συνετρίβη στην περιοχή ανάμεσα στους Αντιφιλίππους και στο Παλαιοχώρι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για επιζώντες.

Της συντριβής ακολούθησαν επανωτές εκρήξεις, γεγονός που κάνει πιθανό, το σκάφος να μετέφερε και εκρηκτικές ύλες.

Άγνωστο παραμένει πόσοι επιβαίνουν σε αυτό και εάν έχει πέσει σε κατοικημένη περιοχή.

Το αεροσκάφος, όπως δείχνει και βίντεο, άρπαξε φωτιά και ακολούθησαν εκρήξεις.

Συνεχείς εκρήξεις

Στο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος σπεύσουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ακούγονται εκρήξεις και υπάρχει διακοπή ρεύματος στους γύρω οικισμούς, αφού έκοψε καλώδια ρεύματος κατά την πτώση του.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί