ένα θανατηφόρο τροχαίο που προκλήθηκε από αγριογούρουνα και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, ενώ δύο ακόμη νοσηλεύονται τραυματισμένοι.
Το τραγικό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 11/7 στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου.
Πώς έγινε το τροχαίο σοκ στο Κιλκίς με τα αγριογούρουνα
Περιπολικό με οδηγό 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του 44 και 36 ετών συγκρούστηκε με αγέλη αγριογούρουνων και εξετράπη της πορείας του. Διερχόμενο όχημα με οδηγό έναν 53χρονο και επιβάτη έναν 48χρονο συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο ανδρών και τον τραυματισμό των τριών αστυνομικών.
Στο ίδιο σημείο, τρίτο όχημα με οδηγό έναν 56χρονο άνδρα και επιβάτιδα μία 50χρονη από τα Σκόπια έπεσε και αυτό πάνω στα αγριογούρουνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.
Ο κουμπάρος του ενός θύματος του τραγικού τροχαίου και πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πλαγιάς Κιλκίς, Γιώργος Χουρσεΐδης μίλησε στο OPEN για όσα έγιναν.
«Δύσκολες καταστάσεις στην κοινότητά μας. Αυτή ήταν η τύχη τους. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Εμφανίστηκε μια αγέλη με αγριογούρουνα που συγκρούστηκαν με το περιπολικό. Χάνει την πορεία του, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, το πρώτο αυτοκίνητο που πήγε να συναντήσει το απέτυχε. Στο δεύτερο αυτοκίνητο ο ένας ήταν κουμπάρος μου, άφησε πέντε παιδιά ορφανά […] Ο λάθος άνθρωπος στο λάθος σημείο. Το πρόβλημα είναι από παλιά» ανέφερε.
iefimerida/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στην Καλιφόρνια για αθλήτρια του τριάθλου – Την κατασπάραξε καρχαρίας ενώ κολυμπούσε
- Τ. Θεοδωρικάκος: Αποτελεσματική στήριξη της επιχειρηματικότητας με το υψηλότερο επίπεδο πληρωμών από το 2008
- Apex: Στον “αέρα” το πρώτο teaser για το θρίλερ επιβίωσης με τη Σαρλίζ Θερόν που κόβει την ανάσα
- Τουρκία-Αρμενία: Ακόμα ένα βήμα στο πλαίσιο της εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο χωρών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους
- Γαλλία: Η Μπριζίτ Μπαρντό θα ταφεί δίπλα στη θάλασσα στο Σεν Τροπέ
- Η Μόσχα βλέπει βρετανική επιρροή στις τελευταίες «προκλήσεις» της Ουκρανίας
- Σοκαρισμένος ο Τραμπ! Ο Πούτιν τον ενημέρωσε για την απόπειρα ουκρανικής επίθεσης στην κατοικία του
- Θεσσαλονίκη: Αλλαγή χρόνου με πάρτι στον Λευκό Πύργο, djs και λέιζερ σόου
- Ισπανία: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας από χιονοστιβάδα στα Πυρηναία
Κύρια Θέματα









