Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα κινήθηκαν στην οδό Υποσμηναγού Ιωακείμ Χατζούδη στην περιοχή της Νεάπολης, με τουλάχιστον έναν να φέρει πιστόλι και να πυροβολεί εναντίον ενός 25χρονου.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι της γειτονιάς, είδαν στη συνέχεια τον τραυματία να τρέχει προς την κεντρική οδό Ελ. Βενιζέλου και δύο άτομα συνέχισαν να τον καταδιώκουν πεζοί.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αφού συνέλεξαν μαρτυρίες, ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.
Παράλληλα απέκλεισαν τον χώρο που φέρεται να σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και εξέτασαν κάθε πιθανό σημείο, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν κάλυκες.
Πληροφορίες που εξετάζει η αστυνομία αναφέρουν ότι ένα από τα συνολικά τρία άτομα που φέρεται ότι συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο, πριν φύγει από το σημείο γύρισε και συνέλεξε τους κάλυκες με σκοπό να μην βρεθούν ίχνη.
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΔΕΔΔΗΕ: Τάσεις αποκλιμάκωσης των ρευματοκλοπών αλλά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα
- Ρεκόρ επιβατικής κίνησης για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – Το 2025 κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες
- Έκλεισε το τελευταίο ρωσικό προξενείο στην Πολωνία, vid
- Ο Μπράιαν Μέι θα παρουσιάσει ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen που «κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ»
- Άννα Κουρνίκοβα και Ενρίκε Ιγκλέσιας έγιναν πολύτεκνοι
- Αποτυχημένη εκτόξευση διαστημικού πυραύλου κατέληξε σε τεράστια έκρηξη, vid
- Ο πρωθυπουργός του Σουδάν απευθύνθηκε στον ΟΗΕ
- Όρμπαν: «Η κοινή γνώμη στην Ευρώπη αλλάζει γνώμη για τον πόλεμο στην Ουκρανία»
- Περιστέρι: Το ελαιόλαδο από τις ελιές του Δήμου μοιράστηκε σε ευάλωτους δημότες – Διατέθηκαν δωρεάν 530 λίτρα
- Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο 50χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ









